Alternatieve geneeskunde bij Auror Scalar Technology

De medische mallenmolen, een veel gehoorde term die niet vaak hartelijk wordt ontvangen. Dat is niet voor niets, want het liefst zijn we allemaal gezond en vitaal. Helaas is dit voor veel mensen niet vanzelfsprekend. In sommige gevallen is het zelfs zo dat mensen een diagnose krijgen, waarbij het einde van het leven besproken wordt. Dat is vernietigend nieuws en vaak ook met een uitzichtloos verloop. Bij Auror Scalar Technology zijn wij er om met alternatieve geneeskunde dit uitzichtloos lijden proberen te verminderen. Met de nadruk op proberen, want garanties met onze alternatieve geneeskunde kunnen wij helaas niet geven. Vanzelfsprekend zal dat altijd ons streven blijven, maar voor nu richten we ons op wat we wel kunnen, verlichting bieden.

Wat bieden wij als alternatieve geneeskunde?

Alternatieve geneeskunde is een behoorlijk breed begrip. Door veel mensen wordt het onterecht ook wel geïnterpreteerd als een ‘zweverig iets’. Niets is minder waar, want in het geval van onze alternatieve geneeskunde is het zo klaar als een klontje wat wij doen. We werken met verfijnde en moderne technieken en apparatuur, die menig patiënt al resultaten hebben mogen bieden. Op onze website kunt u ook een aantal persoonlijke verhalen lezen van patiënten die eerder bij ons onder behandeling zijn geweest en daar zonder meer baat bij hebben gehad. Zoals alle andere alternatieve geneeskunde, rekenen we onze methoden onder de mogelijkheden die buiten het gangbare en medische, wetenschappelijke circuit vallen.

Hoe staat alternatieve geneeskunde aangeschreven?

Vaak worden missers in de alternatieve geneeskunde breed uitgemeten in media en berichtgeving. Dat is bijzonder jammer, te meer omdat dat een schaduw werpt over de succesverhalen. Zoals het ook bij alternatieve geneeskunde wel eens mis kan gaan, zijn er in de medische zorg des te meer missers. Helaas wordt hier minder aandacht aan besteedt, zodat veel mensen nog niet het vertrouwen hebben in alternatieve geneeskunde wat het wel verdiend. Zoals gezegd, garanties in het geval van diagnoses kunnen we nooit geven. Dat moet ook niet de wens zijn, want ons doel is juist het verbeteren van levenskwaliteit. Dat geldt voor iedereen, niet alleen voor mensen die een diagnose hebben gekregen die de dood in het vooruitzicht hebben. Bij ons maakt u kennis met bijzonder gepassioneerde mensen, die er iedere dag hard voor werken om uitzicht te bieden, uitzicht op minder pijn en uitzicht op meer levenskwaliteit. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden in alternatieve geneeskunde? Kijk dan eens op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op.