Alternatieve geneeskunde bij kanker

Kanker, een vernietigend woord met enorm verstrekkende gevolgen. Die gevolgen zijn vaak zowel mentaal als fysiek goed merkbaar, op negatieve wijze. Wanneer er bij u of iemand in uw omgeving de diagnose kanker is gesteld, dan is het erg belangrijk dat u weet welke kaarten er op tafel liggen. Bij Auror Scalar Technology streven we ernaar om die hoeveelheid kaarten op tafel te vermeerderen, zodat er perspectief blijft. Perspectief op meer levenskwaliteit, verbetering en verlichting. Spijtig genoeg worden er ook te veel mensen naar huis gestuurd met een terminale diagnose,. Er bestaat voor hun simpelweg geen medische behandeling. Vooral bij die vernietigende uitspraken, kunnen onze mogelijkheden in alternatieve geneeskunde bij kanker voor u een uitweg bieden. Het is geen uitweg naar een leven waarin kanker geen rol speelt, maar wel een uitweg waarbij u kunt proberen te streven naar een leven met meer kwaliteit.

Wat bieden wij als behandeling voor kanker?

Kanker is een woord wat we het liefste weren uit ons beschermde, onwetende leven. De realiteit is echter bikkelhard en kanker wordt helaas erg vaak onderdeel van een leven, van een gezin, van een familie. Kanker kan echter ook een ziekte zijn, waarin er sprake is van verbetering, van beter worden. Vaak wordt men geïnformeerd over de mogelijkheden via de reguliere, medische zorg. Zonder de resultaten in twijfel te trekken, is het niet altijd de beste oplossing. We kunnen beter spreken van een oplossing of een verlenging in veel gevallen. De kwaliteit van leven wordt namelijk bijna zonder uitzondering vaak afgebroken. Bij ons, Auror Scalar Technology, maakt u kennis met alternatieve geneeskunde waarbij we u bij staan in dit traject of zonder dat u een medisch traject aangaat.

Onze alternatieve geneeskunde

Bij ons vindt u alternatieve geneeskunde onder meer in de vorm van resonantie therapie. Dit is een alternatieve therapie die wij toepassen door middel van elektromagnetische velden. U wordt bij ons niet aangesloten op een apparaat of machine, maar onze apparatuur is zo afgestemd dat de gehele ruimte gevuld wordt met de frequenties. Het vraagt tekst en persoonlijke uitleg om onze exacte werkwijze aan u uit te leggen. Wij nemen deze tijd van harte voor u. Om kennis te maken met onze alternatieve geneeskunde bij kanker, nodigen we u graag bij ons uit.