Anti aging

Iedereen wordt een dagje ouder en dat is niet erg. Daar ontkomen we uiteraard niet aan. Maar, er is wel een keuze die je voor jezelf kunt maken. Want laat je de natuur z’n gang gaan? Of vertraag je liever het proces met een anti aging middel. Het feit dat je op deze pagina bent beland verklapt je antwoord. Je staat volledig in je recht. Want niemand staat te wachten op fronsrimpels, kraaienpootjes, haaruitval en een zwak immuunsysteem. Anno 2020 is de technologie zó ver dat je hier wat aan kunt doen. Want met onze geavanceerde producten bent u aan het juiste adres!

Auror Scalar Technology BV is al jarenlang marktleider op het gebied van natuurgeneeskundige producten met de focus op anti aging en verhoging van de vitaliteit. Doormiddel van talloze succesverhalen van onze klanten bewijzen de werking van de producten. Door de jaren heen wisten wij de unieke formule samen te stellen. Een formule waarin C60 koolstof reageert met andere stoffen waardoor goede stamcellen zich kunnen dupliceren. Hierdoor treedt er verjonging op. Wil je precies weten hoe anti aging werkt? Klik dan op ‘meer informatie’.

Anti aging supplementen

Verjonging van het lichaam wordt ook wel anti aging genoemd. Dit is het effect dat optreed bij dagelijks gebruik van onze natuurgeneeskundige producten. Naast anti aging ervaart u ook een betere balans van lichaam en geest. Je krijgt namelijk meer positieve energie en heb je weer zin om uit bed te stappen en dingen te ondernemen. De onderstaande producten dragen hier sterk aan bij. De gemeenschappelijke deler? C60 koolstof. Ontdek zelf wat het voor jouw lichaam kan betekenen. TIP: High Vitality Rejevunation C60 Koolstof

Ervaringen met C60

 • Meer energie
 • Vermindert rimpels
 • Strakkere huid
 • Strakker gezicht
 • Jong van geest
 • Verbeterend geheugen
 • Een algemeen gevoel van welzijn
 • Figuurcorrectie
 • Stimuleert haargroei
 • Vermindert ouderdomsvlekken
 • tegen depressies
 • afnemen van cellulite/cullulitis

Hoe werkt het?

Stamcellen zijn een speciaal soort van “ongedifferentieerde” lichaamscellen. Dit omdat ze het vermogen hebben om zichzelf te transformeren in specifieke vormen van “gedifferentieerde” cellen die het weefsel van een orgaan, zoals de huid en het hart in het lichaam vormen. De stamcel zal worden beïnvloed door de cellen in de directe omgeving en transformeert zich in hetzelfde type cel van dat orgaan, zoals een hartcel, levercel en hersencellen. De High Vitality Rejuvenation C60 zorgt ervoor dat je stamcellen nog meer vermeerderd worden door natuurlijke producten die aan deze formule zijn toegevoegd. Hierdoor neemt de vitaliteit en gezondheid toe. Lees hier meer over stamcellen en de werking ervan.

Ingrediënten

Gefilterd water, C60, Procaïne, Iodine, vitamine B3, magnesium, mineralen: Platina, Indium, koper, ijzer, zink, palladium, titanium, vanadium, aminozuren: L- Arginine, L- Glutamine, Ornithine, Gaba, L-Tyrosine en Gaba. Zouten: Natrium-bicarbonaat en Himalaya zout. TA 65, (Astragaloside IV 99,9% en Cycloastragenol 99,9% ) Het product is gemaakt van natuurlijke ingrediënten.

Belangrijke bestanddelen van de de High Vitality Rejuvenation

De stamcelformule bestaat uit natuurlijke zouten Procaïne en koolstof (C60). Deze is op een speciale manier bewerkt, waardoor ze een positieve werking hebben op de stamcellen en het immuunsysteem. Procaïne is de ontdekking van de Oostenrijkse biochemicus dr. Alfred Einhorn. De merknamen kunnen variëren, maar Procaïne, Novocaïne, Gerovital, GH3 en KH3 verwijzen allemaal naar hetzelfde middel. Lees hier meer over Procaïne, Novocaïne, Gerovital, GH3 en KH3