Borstkanker, een vernietigend antwoord

Borstkanker, een kanker waar we helaas veel te vaak van horen. Vrijwel iedereen kent iemand in zijn of haar omgeving die met deze afschuwelijke ziekte wordt geconfronteerd. Men wordt lamgeslagen bij het woord kanker en dat is te begrijpen. Het heeft een akelige en verontrustende lading, maar vooral ook de tijden die na de diagnose komen zijn verre van welkom. Chemo’s, bestralingen en operaties is wat er vaak volgt bij borstkanker, waarbij behandeling of genezing haalbaar is. Niet iedereen kan daar over meepraten, want ook bij borstkanker zijn er patiënten die geen baat meer hebben bij een behandeling. Vaak is een behandeling bij terminale borstkanker iets wat ten koste gaat van de resterende tijd. Juist als dat het vooruitzicht is, is levenskwaliteit van groot belang. Dit is de tijd die er nog is, dus is er vaak de vraag: “waarom deze tijd ziek doorbrengen?” Dat vinden wij bij Auror Scalar Technology de juiste vraag, want dat is deels waar onze overtuigingen op gebaseerd zijn.

Wat bieden wij bij de diagnose borstkanker?

Borstkanker is een van de vele soorten kanker die we bij ons voor bij zien komen. In het soort kanker is voor ons echter weinig onderscheid te maken, omdat de behandeling hetzelfde is ongeacht het soort kanker. Wel is de frequentie van de behandelingen onderling verschillend, omdat wij doorgaans adviseren om eens per twee weken op afspraak te komen. Indien u een agressieve vorm van borstkanker hebt, dan adviseren wij u om vaker te komen. Met wachttijd werken wij niet, omdat wij geloven in de kracht van snel en tijdig handelen. Doordat wij met apparatuur werken, waarmee meerdere mensen tegelijk behandeld kunnen worden is dat in het belang van de snelheid. Op die manier kunnen we altijd op korte termijn een afspraak met u inplannen.

Onze therapieën bij borstkanker

Bij Auror Scalar Technology werken we met alternatieve en natuurkundige geneeswijzen. Behandelingen door middel van elektromagnetische golven zijn daarbij een hoofdrolspeler, ook wel resonantietherapie genoemd. Men verward dit nog wel eens met bio resonantie, maar wij vertellen u op onze website de grote verschillen. We hebben reeds meerdere patiënten met borstkanker onze praktijk zien verlaten, met beduidend meer levenskwaliteit en verlichting in klachten na het ondergaan van onze behandelingen. De opzet van onze praktijk maakt dat het beladen gevoel eraf gaat, omdat u voor uw gevoel in een huiskamer zit terwijl u de behandeling ondergaat. De elektromagnetische golven vullen namelijk de gehele ruimte, een bijzonder effectieve manier die ook als positief wordt ervaren door patiënten die u voorgingen. U kunt de verhalen van een aantal van deze patiënten op onze website teruglezen.