Wat is High Vitality Rejuvenation?

High Vitality Rejuvenation is een voedingssupplement. Het beste resultaat bereik je als je High Vitality Rejuvenation dagelijks gebruikt. De verjonging zal in de meeste gevallen binnen 6 tot 8 weken duidelijk zichtbaar zijn, in vele gevallen al binnen 14 dagen.

Verjonging, minder rimpels, meer energie…

Dit revolutionair product is ontwikkeld om stamcellen in het lichaam te vermeerderen en wel op een natuurlijke manier. Een effectievere formule moet nog uitgevonden worden. Deze formule kan zorgen voor een betere vitaliteit en een sterker immuunsysteem. En dat resulteert dan weer in meer helderheid van geest. Ook kan dit product de huidstructuur drastisch doen verbeteren, wat inhoudt dat rimpels en verzakkingen kunnen afnemen of zelfs verdwijnen.

Als de energie van de mens afneemt, dan neemt ook de geestelijke helderheid af omdat lichaam en geest als één functioneren. De High Vitality Rejuvenation formule is een levensverlengende/verjongende Formule op natuurlijke basis. Met High Vitality Rejuvenation is het beter leven en langer leven!

Ervaringen met High Vitality Rejuvenation:

  • meer energie
  • afnemen van rimpels
  • strakkere huid
  • verhoogde mentale helderheid
  • verbeterend geheugen
  • verlichting van ontstekingen
  • een algemeen gevoel van welzijn
  • figuurcorrectie
  • meer haargroei
Bestel High Vitality Rejuvenation met TA65 en C60 koolstof

Productinformatie…

High Vitality Rejuvenation bestaat uit natuurlijke bestanddelen. Ingrediënten zijn onder andere: Natrium- bicarbonaat, peptiden, C60, magnesium en Procaïne.

Belangrijke bestanddelen van de de High Vitality Rejuvenation

De stamcelformule bestaat uit natuurlijke zouten Procaïne en koolstof (C60) die op een speciale manier zo zijn bewerkt waardoor ze een positieve werking op het immuunsysteem en stamcellen hebben.

Bijna iedereen die de High Vitality Rejuvenation gebruikt, meldt dat de stemming beter is, en ook voor de hersenen schijnt zij de ideale brandstof te zijn. De samenstelling van de High Vitality Rejuvenation zorgt ervoor dat dit ons wakker maakt, meer intuïtief, evenwichtiger, vitaler en creatiever.

Goed om te weten…

Wat zijn stamcellen?

Stamcellen zijn een speciaal soort van “ongedifferentieerde” lichaamscellen die het vermogen hebben om zichzelf te transformeren in specifieke vormen van gedifferentieerde” cellen die het weefsel van een orgaan, zoals de huid en het hart in het lichaam vormen. De stamcel zal worden beïnvloed door de cellen in de directe omgeving en transformeert zich in hetzelfde type cel van dat orgaan, zoals een hartcel, levercel en hersencellen.

Lees hier de informatie over stamcellen

Procaïne, Gerovital, Novocaïne, GH3 en KH3

Procaïne is de ontdekking van de Oostenrijkse biochemicus dr. Alfred Einhorn.

De merknamen kunnen variëren, maar Procaïne, Novocaïne, Gerovital, GH3 en KH3 verwijzen allemaal naar hetzelfde middel. Deze producten zijn gebaseerd op onderzoek en ontwikkeling door professor Ana Aslan ter bestrijding van de menselijke veroudering.

Om te kunnen functioneren moeten onze lichaamscellen constant worden gevoed met voedingsstoffen die uit ons bloed worden opgenomen en in energie omgezet. Naarmate we ouder worden verminderen de prestaties van de lichaamscellen en werkt onze energievoorziening minder goed dan vroeger. Dit proces verloopt heel geleidelijk en niet bij iedereen in hetzelfde tempo. Toch moeten we er rekening mee houden dat, naarmate we ouder worden, de meesten van ons last zullen krijgen van verouderingsverschijnselen.

Lees meer over Procaïne, Novocaïne, Gerovital, GH3 en KH3

“Wat zie jij er goed uit zeg!

Dat is de opmerking die ik vaak te horen krijg sinds ik High Vitality Rejuvenation gebruik.” (Merel)

“Een product ontwikkelen dat het leven van mensen positief beïnvloedt, dat is toch prachtig!

Verjonging een kans geven, veroudering tegengaan.”

 High Vitality Rejuvenation: voor wie?

“De fontein van de jeugd”, zo wordt High Vitality Rejuvenation ook wel eens genoemd. Dit zorgvuldig samengestelde product is voor elke volwassene die zich jong en vitaal wil voelen en er rimpelloos wil uitzien.

Bestel direct High Vitality Rejuvenation