Loading...

Auror Scalar Technology

Auror Scalar Technology specialiseert zich vooral op natuurgeneeskunde door resonantietherapie en maakt daarbij gebruik van de modernste methoden om zowel lichamelijke als psychische klachten te behandelen. Deze methoden zijn zo krachtig dat vaak al na de eerste keer resultaat wordt bemerkt. Ook bieden wij moderne middelen als White Powder Gold, colloïdaal goud en zilver, en meer. De ingezonden brieven kunt u hier lezen.

Onze natuurgeneeskundige therapie

De behandelingen worden eens in de 2 weken gegeven. Als men ernstig ziek is adviseren wij om vaker te komen. Een behandeling duurt ongeveer 1 uur en 30 minuten. Lees hier verder.

Natuurgeneeskundige therapie: afspraak en consultkosten

Voor nadere inlichtingen of afspraken kunt u ons bellen op donderdag en zaterdag van 9.00 uur tot 16:30 uur. (praktijkdagen) U kunt buiten onze praktijkdagen telefonisch contact opnemen, zijn wij er niet, laat dan een boodschap achter en wij bellen dan zo spoedig als mogelijk terug.

De prijs voor 1 uur en 30 minuten is €38,=

Voor zeer dringende gevallen kunt u toch proberen ons te bereiken.
Jacob Duursma: 040-252 11 07

Resonantietherapie: hoe werken wij?

Wachtlijsten hebben wij niet. Dit komt omdat we veel apparatuur bezitten en daardoor meerdere mensen tegelijk kunnen behandelen. Als u ons dus belt voor een afspraak, dan kunt u vaak al binnen een week bij ons terecht. Het intakegesprek wordt direct telefonisch gedaan en is gratis.

Resonantietherapie: garantie?

Sommige mensen vragen om een garantie.
Lees hier waarom we die niet kunnen geven.