Colloidal silver and gold

Home » Colloidal silver and gold

Colloïdaal zilver en goud

Colloïdaal goud (goudwater) werd vroeger onder andere gebruikt bij aandoeningen van het centraal zenuwstelsel, klieraandoeningen zoals Scrofulose, depressiviteit, gewrichtsontstekingen of zwaarmoedigheid. Hoge bloeddruk, verkalking van de aderen, Glaucoom, innerlijke onrust, melancholie en gebrek aan vitaliteit.  En voor de algemene optimalisatie van de Epifyse, Hypofyse, Schildklier, voor bindweefsel, beenderen, ogen, hart, bloedvaten en de baarmoeder.

Zilver, de Latijnse medicinale naam is Argentum metallicum. Zilver wordt in alle culturen in de geneeskunde al vele honderden jaren gebruikt bij verschillende toepassingen. Tegenwoordig staat de medische toepassing van zilver over de hele wereld weer in de belangstelling. Zuiver zilver wordt gebruikt in colloïdale vorm als oplossing. Colloïdale oplossingen van stoffen zijn in de natuur zo klein, maar hebben nog de eigenschappen van de oorspronkelijke stof geheel behouden. De toepassing van zilver kan zowel inwendig als uitwendig gebruikt worden.

De Latijnse naam voor goud is Aurum metallicum. Paracelsus kende het gebruik van goud tegen Syfilis en Lepra. Paracelsus maar ook Edgar Cayce beschouwden goud als een middel dat een verjongend effect op het lichaam kon hebben. In de jaren 1930 werd goud door de reguliere geneeskunde toegepast bij tuberculosetherapie in een poging Lupus erythematosus, Syfilis en Tuberculosebacillen te bestrijden. De werking van goud wordt niet gezien als antibiotica maar meer als een activator van het immuunsysteem, waardoor het gehele lichaam vitaler/enegieker wordt.

Goudwater het Levenselixer?

Rejuvenation  Formula  Gold (Goudwater) bestaat uit een samenstelling van colloïdale producten als goud (15 PPM), zilver (15 PPM), platina, indium , koper, ijzer, zink, palladium, titanium,vanadium met, Iodine, Iridium,   Rhodium, magnesium, TA-65, kalium, natrium, chloride, fosfor,molybdeen, strontium, lithium en verrijkt met Ormus(White Powder Gold) ( totaal ongeveer 3500 PPM en in de  isotone/frequentie-vorm hiervan . De deeltjes zijn 0.01 – 0.001 micron en slaan zich niet op in het lichaam op, omdat deze extreem klein zijn, doordat de electrolyse met een zeer lage ampère gedaan word. Eigenlijk kunnen we het geen goudwater meer noemen omdat het product veel meer colloïdale stoffen bevat dan goudwater alleen en daar door ook veel effectiever is dan alleen colloïdaal goud zonder al deze elementen. Verder is TA-65 is een  bewezen telomerase activator die oorspronkelijk werd ontdekt en gepatenteerd door een in Californië bio- techbedrijf  Geron TA-65. TA-65 kan het hTERT gen aanzetten tot het activeren van het enzym telomerase  en dit kan de telomeren verlengen wat de vitaliteit/ jeugdigheid weer kan doen toenemen. Meer informatie kun je vinden op internet. Het goudwater is een unieke formule die door ons (Auror Scalar Technology) ontwikkelt is en onder de naam Rejuvenation  Formula Gold op de markt is gebracht. Het product wordt in de volksmond Goudwater genoemd. Een tweede product dat zoveel effect heeft op vitaliteit/energie en het regenererende vermogen van de mens moet nog geboren worden, wat wil zeggen dat er geen tweede van dit product bestaat dat dezelfde krachtige uitwerking heeft. Dit product kan een zeer groot effect hebben op onze levensverwachting, die kan toenemen en wel met een zeer goede levenskwaliteit. Jong en vitaal blijven dus. De Rejuvenation  Formula Gold kan na enige tijd van gebruik een zeer sterk effect hebben op onze vitaliteit en uiterlijk; de vitaliteit kan terugkeren, rimpels kunnen verzachten of helemaal verdwijnen, ook kunnen haren en de natuurlijke haarkleur terugkomen. Indien men de Rejuvenation Formula  Gold gebruikt dan heeft men geen colloïdaal zilver nodig omdat deze formule al voldoende colloïdaal zilver bevat.

Alles in het leven draait om energie, zonder energie is er geen leven. De Rejuvenation  Formula Gold  geeft energie/vitaliteit in zeer korte tijd en geeft je dus een leven zoals je het nog nooit zal hebben ervaren. In de meeste gevallen kan men al binnen 2 dagen veranderingen bespeuren welke in de loop van weken, maanden en jaren alleen maar zichtbaarder en voelbaarder zullen worden, zowel geestelijk als lichamelijk. Ook kan de geestelijke stabiliteit enorm toenemen. Wat wil zeggen dat men veel beter in zijn/haar kracht komt te staan. Velen denken dat ze goed in de energie zitten, maar als men Rejuvenation  Formula Gold  gebruikt komt men er vaak achter dat dit niet het geval was en dat door  het gebruik van dit product men vele malen energieker, rustiger en levenslustiger/vrolijker is geworden wat men eerst niet voor mogelijk had gehouden.

De symptomen van een lage energie/niet in balans zijn, kunnen zijn: onzekerheid, angsten, depressie, slecht kunnen slapen,  je overal druk over maken, stress, zorgen maken, vermoeidheid bij het opstaan in de ochtend of vermoeidheid aan het einde van de dag, snel boos zijn, opvliegendheid, geen lust hebben iets te doen. Luie mensen bestaan niet dit heeft te maken met een gebrek aan energie.

De Rejuvenation  Formula Gold werkt zowel lichamelijk als geestelijk. Dit product is een revolutionaire doorbraak als het gaat om kwaliteit van leven, verjonging en vitaliteit. Het is het enige meest geavanceerde product in zijn soort, wordt dan ook nergens anders geproduceerd dan door Auror Scalar Technology BV. Na enige dagen kan de vitaliteit al enorm toenemen en na enkele weken of maanden zullen vele mensen kunnen constateren dat de huid weer strakker wordt en rimpels en ook ouderdomsvlekken af kunnen gaan nemen. Ook is het mogelijk dat het lichaam een figuurcorrectie ondergaat zonder daarbij gewicht te verliezen. Men gaat dus veel slanker lijken. Men kan opmerkingen krijgen van andere mensen: “Wat zie jij er goed uit, heb jij een verjongingskuur gehad, je ziet er veel jonger uit”.

Rejuvenation Formula Gold  (Goudwater) bevat de volgende colloïdale stoffen goud, zilver, platina en indium, koper, ijzer, zink, palladium, titanium, vanadium, met magnesiumIodine  en TA-65 (totaal ongeveer 3500 PPM) in de  isotone/frequentie-vorm hiervan. Onsterfelijkheid of de steen der wijzen die het leven met 1000 jaar zou kunnen verlengen, waar al zo lang naar gezocht wordt? De tijd zal leren wat de Rejuvenation Gold Formula ons zal brengen. Alchemisten zoals Nicolaas Flamel en graaf van Saint- Germain die beweerden de steen der wijzen te hebben gevonden en dus 1000 jaar zouden kunnen leven, zochten er honderden jaren geleden al naar. Of het hen is gelukt? Dat zullen we nooit weten, maar als wij de legendes moeten geloven, ja! Informatie hierover is op internet terug te vinden.

Huisdieren en Goudwater

Het product is uitermate geschikt voor dieren (huisdieren) en hebben over het algemeen binnen 1 of 2 dagen een zichtbaar resultaat.

Wat is goud?

De Latijnse naam voor goud is Aurummetallicum. Paracelsus kende het gebruik van goud tegen Syfilis en Lepra. Paracelsus maar ook Edgar Cayce beschouwden goud als een middel dat een verjongend effect op het lichaam kon hebben en de levensduur van de mens bijna kan verdubbelen. Lees hier verder voor meer achtergrondinformatie over zilver en goud.

De kleur en het produceren van colloïdaal goud

Colloïdaal goud wordt vervaardigd met behulp van elektrolyse. Hierdoor ontstaan elektrisch geladen gouddeeltjes (goudionen) in puur zuiver water, zonder kunstmatige toevoegingen. Op sommige websites wordt vermeld dat colloïdaal goud violet van kleur behoord te zijn. Als  colloïdaal goud violet van kleur is dan houdt dit in dat het onder hoge spanning geproduceerd wordt en dan zijn de deeltjes grover dan wanneer colloïdaal goud wordt geproduceerd onder een lage spanning en dan is het heel zacht geel van kleur. Dit laatste is veel beter omdat je dan zeker geen stapeling van goud in je lichaam krijgt en dat het goud dan veel beter op genomen wordt. Ook is het aantal parts per milliliter (PPM) in dit product niet van belang omdat het deels om een isotone/frequentie vorm gaat en deels om de colloïdale stoffen goud, zilver, platina en indium. Dit is dan een heel ander product  dan wat andere leveranciers produceren/verkopen en is daarom ook niet vergelijkbaar met dit unieke product. Mensen die meer vertrouwen in producten/beschrijvingen hebben die op diverse websites vermeld staan moet dit product dan ook zeker niet kopen als ze meer vertrouwen in andere producten hebben.

Isotone/frequentie vorm

Het product bestaat onder andere uit colloïdaal goud, zilver, platina en indium, koper, ijzer, zink, Iodine, magnesium  en in de isotone/frequentie-vorm hiervan. Deze vorm zorgt er voor dat het product in zijn geheel door het lichaam word opgenomen. Dus geen verlies aan werking/stoffen zoals wel bij pillen en poeders het geval is. Deze laatste worden namelijk niet in zijn geheel door het lichaam op genomen.  Aangeraden wordt om dit product niet in contact te brengen met elektromagnetische velden zoals bijvoorbeeld bij DEC-telefoons, magnetrons enzovoort. Dit omdat de werking van het product hierdoor verstoord kan worden.  Dit hier beschreven product is namelijk  zijn tijd ver vooruit. Dit kan men waarnemen in de zin van veel meer energie en een duidelijk positieve uiterlijke verandering. Dit laatste kan zich uiten in minder rimpels en afnemen van huidverzakkingen.

Wat is colloïdaal goud?

Colloïdaal Goud (ook wel goudwater) is het zuivere element goud, opgelost in zuiver water. Het is goud in ionische vorm. Alleen planten kunnen goud uit de bodem omzetten in deeltjes die net zo klein zijn als de deeltjes in colloïdaal goud. Dit doen planten op dezelfde manier waarop ze ijzer of andere metalen/mineralen omzetten. Ze halen het metaal (dat ons lichaam niet rechtstreeks kan opnemen) uit de grond en veranderen deze naar de ionische of colloïdale vorm die we wél kunnen opnemen. De deeltjes zijn zo klein dat ze in zuiver water blijven zweven. Net zoals u nooit op spijkers zou gaan kauwen om ijzer binnen te krijgen, moet u goud nooit in zijn vaste vorm innemen: het is giftig en zorgen voor problemen met de spijsvertering, de nieren en dergelijke. Hoewel metaalhoudend goud als folie overal ter wereld uitwendig wordt gebruikt om mensen te behandelen die lijden aan artritis, zal geen enkele huisarts zijn patiënten het ooit in vaste vorm voor inwendig gebruik voorschrijven.

De invloed van colloïdaal goud

Dr. Robert Koch ontdekte in 1890 dat de bacil die Tuberculose veroorzaakt niet kon leven in de buurt van goud. Daarna werd al snel ontdekt dat goud een goede invloed heeft op andere gezondheidsproblemen. De medische wetenschap heeft verder ook vastgesteld dat het lichaam allerlei benodigde mineralen in een colloïdale vorm sneller opneemt dan via pillen of poeders. Nu al heeft de nieuwe, super geavanceerde colloïdale technologie colloïdale mineralen en producten met sporen van mineralen op de markt gebracht die opmerkelijke, zelfs revolutionaire resultaten geboekt hebben, zo melden ook onze klanten. Colloïdaal Goud kan zich naar alle delen van het lichaam verspreiden. Ook vanuit de Nederlandse academisch-medische wereld komen steeds vaker onderzoeksresultaten naar buiten, welke duiden op een wetenschappelijk aantoonbare positieve werking van goud in deze vorm (terwijl goud al decennia lang gebruikt wordt bij de behandeling van diverse aandoeningen).

Wat doet colloïdaal goud

Het kan onder andere een algeheel gevoel van welzijn creëren, het zelf genezend vermogen van het lichaam stimuleren en dus een goede ondersteuning zijn bij gezondheidsproblemen. Tevens kan de Rejuvenation Formula Gold (goudwater) de vitaliteit verhogen en zorgen voor een beterverhoging van IQ,  concentratievermogen en geheugen  bij bijvoorbeeld studie en beroep.  Deze effecten worden bevestigd door gebruikers.

Wij willen graag dat deze informatie voor medische doeleinden gebruikt wordt (zonder voordien al medische resultaten te claimen) en zien dit dus ook geleidelijk gebeuren. Tijdens de middeleeuwen ontwikkelden alchemisten een “goudelixer” dat ogenschijnlijk kon zorgen voor verjonging en een perfecte gezondheid. Paracelcus, de voorganger van de moderne farmacologie, die tevens één van meest bekende alchemisten/chemici was, ontwikkelde medicijnen uit metaalmineralen, waaronder goud. Ook Edgar  Cayce, Amerika’ s meest beroemde paragnost vertelde in de jaren ’30 van de vorige eeuw al dat goud en zilver, op de juiste wijze toegediend, de levensverwachting bijna kan verdubbelen. De Chinezen gebruiken al eeuwen gouden munten bij het koken van rijst om het lichamelijke goud gehalte op peil te houden.

Wat doet de goud levenselixer

Het goud op zich heeft geen bacteriedodende/antibiotische werking, maar het heeft volgens diverse publicaties wel effect op lichamelijke aandoeningen en het heeft eveneens volgens deze bronnen een emotioneel herstellend en harmoniserende werking. Het goudelixer werkt tot in de kern van de materie, de cellen en bouwstoffen van het lichaam, alsmede op het etherische lichaam van de mens, dit is de eerste energielaag direct om het fysieke lichaam. Het is zeer heilzaam voor de organen, met name voor de hersenen en het hormonaal stelsel. Tevens biedt goud water bescherming tegen alle straling die een negatief effect op onze gezondheid kunnen hebben, zoals onder andere straling van zendmasten, aardstralen, enzovoort, enzovoort. Uit recente Nederlandse academisch-medische onderzoeken (Universiteit van Twente i.s.m. AMC Amsterdam, Erasmus Medisch Centrum Rotterdam en RIVM) blijkt onder meer, dat goud zich met behulp van nanotechnologie kan hechten aan tumorcellen bij kankerpatiënten, waardoor effectieve behandeling mogelijk is door middel van verhitting door infrarood straling. U kunt dit vinden door te zoeken in Google onder “piepkleine gouddeeltjes pakken tumor aan

Colloïdaal platina

Colloïdaal platina kan onder andere het dromen bevorderen.

Wat is Indium en wat doet het

Indium is een natuurlijk (zacht) zilverachtig super metaal (sporenelement) en het zeldzaamste mineraal in de wereld en is noodzakelijk voor een optimale gezondheid. Het is niet aanwezig in onze voedselketen omdat het een gedolven stof is en alleen beschikbaar in colloïdale vorm die niet in de natuur bestaat.
Indium is gebruikt door meer dan 1000 vrijwilligers in studies van de patenteigenaar van “Indium Ease” . Alvorens het onderzoek startte van de vrijwilligers, is er meer dan 40 jaar getest met 200 muizen en vergeleken met 200 controles. Het onderzoek werd uitgevoerd door Darthmouth  Medical School’s  Dr. Henry, A. Schroeder, door de wetenschappers  J.J. Balassa, Marian Mitchner, M. Kanisawa, A.P. Nason en W.H. Vinton in de periode 1964-1968. Deze rapporteerden studieresultaten die een normalisering aangeven aan de hersenen en hormonen op de endocriene klieren (hypothalamus, hypofyse, epifyse ofwel de pijnappelklier) met betrekking tot 40 endocriene kliersystemen van de hormoonhuishouding met inbegrip van 32 hormonen (HGH, DHEA, melatonine).

Anekdotisch bewijs ondersteunt het gebruik ervan bij de bestrijding van veroudering, impotentie, goedaardige prostaatvergroting, verhoogde oogdruk, incontinentie en symptomen van de menopauze. Vermoeidheid, slapeloosheid, en diverse minerale deficiëntie gerelateerde aanhoudende pijn als fibromyalgie en artritis. Het is gebleken een volkomen veilig product te zijn bij minimale inname. Colloïdale middelen slaan niet op in het lichaam, maar worden beter en volledig opgenomen door het lichaam.

Dr. Henry Schroeder van de Darmouth Medical School heeft, naar aanleiding van de wetenschappelijke studies, vermeld dat Indium werkzaam kan zijn op/bij:

 • 142 % totale verbeterde minerale absorptie in de klieren
 • Verhoogde opname van het chroom niveau met 333 %
 • Verhogen van niveaus als mangaan met 94 % zink met 97 % koper met 61 % en creatine tot 500 %
 • Verbeterde opname van elementaire voedingsstoffen uit voeding en minerale supplementen, dus kan men veel minder vitamine/mineralen preparaten gebruiken.(ongeveer 50%)
 • Verbetering van bloedcirculatie (beter gelaatskleur) en viscositeit en vermindering van afzetting van cholesterol in de bloedvaten
 • Verbetering van hemoglobinegehalte (IJzerhoudende kleurstof in de rode bloedcellen. Deze stof bindt zuurstof, waardoor een rode bloedcel zuurstof van de longen naar de verschillende weefsels kan brengen)
 • Verlengende levensduur van rode bloedcellen tot 90-120 dagen (anti veroudering)
 • Tegen migraine, slapeloosheid door de gunstige melatonine afgifte
 • Verbetering van het immuunsysteem en een versnelde genezing bij snijwonden en kneuzingen
 • Verbeterde opname van mineralen en helpt bij het herstel van een droge huid en nagels
 • Herstel van haargroei en natuurlijke haarkleur
 • Remt ziekmakende bacteriën van het gebit, en bacteriën die verkoudheid en keelpijn veroorzaken
 • Vergroot het uithoudingsvermogen en de energie/kracht
 • Helpt normale slaappatronen herstellen door regulieren van de hormonen en een verbeterde mineraalopname
 • Verminderen van chronische pijnen
 • Vermindert de behoefte aan alcohol en drugs en helpt bij voedsel- en andere verslavingen
 • Het tegengaan van hypoglykemie (De situatie waarbij het bloedsuiker te laag is)
 • Helpt bij de behandeling tegen impotentie
 • Mindert problemen bij vrouwen in de menopauze
 • Enige vermindering van trillen bij Alzheimer patiënten in 10 dagen gebruik bij 74 % van de bestudeerde gevallen
 • Enige verbetering van spraak- en motorieke vaardigheden bij Parkinson patiënten
 • Verlengde levensduur van muizen met kanker met 26 % en vermindering van kwaadaardige tumoren met 42 %
 • Helpt natuurlijke stofwisseling te verbeteren (o.a. overgangsklachten als o.a. opvliegers)
 • Vrolijker, helderder van geest en betere concentratie
 • Positief effect op ogen, oren, smaak en reukorganen
 • Vermindering ouderdomsvlekken
 • Doet poriën krimpen en rimpels verminderen bij verouderde huid ook vermindert het roodheid/irritatie van de huid
 • Positieve verandering van lichaamshouding (men staat rechterop)
 • Liften van oogleden
 • Transformatie van angst- naar liefde
 • Innerlijke ziekte- naar innerlijke geluk
 • ongeluk- naar geluk
 • depressiviteit- naar levensvreugde
 • stress- naar ontspanning
 • negatieve houding- naar positieve houding
 • kwaadaardigheid- naar naastenliefde
 • pijn- naar evenwicht

Vraag je niet af waar het middel overal werkzaam op is, het is werkzaam vanaf het  begin van het alfabet tot het eind van het alfabet. Iemand die aan dit middel begint zal direct verkocht zijn van de werking ervan.

Colloïdaal goud, platina, koper, zilver, ijzer, zink, palladium, vanadium, titanium en Indium met magnesium, Iodine en TA-65 ( totaal ongeveer 3500 PPM) is momenteel het krachtigste en geavanceerde product wat verkrijgbaar is. Het middel is zo krachtig omdat het een interactie aangaat met het goud, platina, zilver en Indium waardoor men een velen malen beter werkend product krijgt wat een nog beter effect heeft op het lichaam en geest van de mens.

Uiteraard is het niet zo dat colloïdaal goud, platina en zilver geneesmiddelen zijn en wij bieden deze dan ook niet als zodanig aan. Als u ziek bent dient u altijd een arts te raadplegen.

Wat is Iridium en wat doet het

• bevorderen van mentale scherpte

• verbeteren van normale cel functie

• minder behoefte aan slaap en geeft een lichter en energieker gevoel

• sneller herstel bij blessures en herstel in het algemeen

Inmiddels hebben wij door middel van een nieuwe bewerkingsmethode een nieuwe formule ontwikkeld  en deze gaat een grote stap verder dan het goudwater wat wij produceerden. Dit is dan ook de reden dat wij zijn gestopt met het produceren en de verkoop van het goudwater. Voor meer informatie kun je ons altijd bellen of mailen. Telefoonnummer: 040-2521107 of mailen naar: aurorscalartechnology@kpnmail.nl

Scroll To Top
Close
Close

Shopping Cart

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping