Verjonging met High Vitality Rejuvenation

High Vitality Rejuvenation, het super middel om je jeugd te behouden.

Goedemorgen Jacob,

Hierbij even een update van het goudwater en High Vitality wat ik nu 2 maanden gebruik.

De High Vitality was eerst heel erg heftig. Ik kreeg heel veel klachten. Toen van 15 druppels naar 1 per dag gegaan omdat ik er erg gevoelig voor bleek. Inmiddels gebruik ik per dag 5 ml goudwater en 11 druppels High Vitality.
Ik begin nu te merken dat het wat met mij doet. De klachten zijn weg en ik heb meer energie. Ik werk momenteel heel erg veel (60 uur per week) maar ik red dat nu. Ik heb het idee dat de wallen onder mijn ogen minder zijn en het voelt alsof alles ” omhoog” kruipt. Weet niet goed hoe dat te beschrijven. Mijn huid krijgt een soort van stevigheid.

Hartelijke groet, T