Royal Raymond Rife: ontdekker van de resonantietherapie

Home » Natuurgeneeskundige therapie » Royal Raymond Rife: ontdekker van de resonantietherapie

Royal Raymond Rife: ontdekker van de resonantietherapie

 
 

In de twintiger jaren van de vorige eeuw, heeft Royal Raymond Rife mogelijk een van de belangrijkste geneeskundige ontdekkingen gedaan in de geschiedenis: hij ontwierp en bouwde de allersterkste microscoop ooit gemaakt.

Deze microscoop had een enorme verandering in de geneeskunde kunnen veroorzaken. De microscoop van Royal Raymond Rife kon namelijk virussen en bacteriën levensgroot zichtbaar maken bij een vergroting van 60.000 keer. De biologische processen waren daarbij te volgen, wat zeer uitzonderlijk was. Een elektronenmicroscoop is hier namelijk niet toe in staat, omdat al het leven onder de elektronenmicroscoop direct dood gaat.

Royal Raymond Rife ontdekt polymorfe bacteriën

Met het gebruik van zijn microscoop ontdekte Royal Raymond Rife processen die niet eerder in de geneeskunde beschreven waren: bacteriën die verschillende verschijningsvormen aan konden nemen, wat ook wel ‘polymorfe bacteriën’ genoemd wordt. Royal Raymond Rife beschreef vier verschillende verschijningsvormen. Later werd een van deze verschijningsvormen, door een andere onderzoeker genaamd Wilhelm Reich, de T-Baccilli genoemd. Deze T-Baccilli zouden gewone menselijke cellen kunnen transformeren naar kankercellen. Een revolutionaire ontdekking: bacteriën die kanker veroorzaken.

De Rife machine

Een nog veel belangrijkere ontdekking van Royal Raymond Rife was een manier om selectief virussen en bacteriën uit te roeien in een lichaam. Hij kwam erachter dat elk virus en elke bacterie een eigen levensfrequentie had. Nadat hij deze frequenties in kaart had gebracht bouwde Royal Raymond Rife een machine die energie met deze frequenties het lichaam in stuurt. Het resultaat was dat de betreffende bacterie of virus ging resoneren en net als een glas bij de juiste toonhoogte, uit elkaar knalde. Vrij snel behaalde hij succes met het bestrijden van de T-baccilli, en andere virussen en bacteriën. De resonantietherapie was geboren.

Royal Raymond Rife en zijn onderzoek naar kanker

In een onderzoek onder 16 terminale kankerpatiënten die behandeld werden met de Royal Raymond Rife machine op de frequentie van de kankerbacterie, de T-baccilli, werd volgens Royal Raymond Rife een 100% succespercentage behaald. Een fenomenaal resultaat, dat niet onopgemerkt bleef. Er werd niet veel later een banket gehouden waar vele vooraanstaande artsen en onderzoekers uit de Verenigde Staten aanwezig waren. Het einde van alle ziekten leek nabij en de artsen toostten op dit geweldige resultaat.

Royal Raymond Rife in de doofpot

Korte tijd hierna bleek echter geen enkele arts of onderzoeker ooit van Royal Raymond Rife gehoord te hebben, ondanks het feit dat er fotomateriaal bestond van het betreffende banket. Sindsdien zijn Royal Raymond Rife’s bevindingen weggemoffeld en is hij voor gek uitgemaakt. Hoewel hij zijn bevindingen makkelijk kon bewijzen, werd er door andere onderzoekers geweigerd om door zijn microscoop te kijken. Zoals vaker gebeurt in de wetenschap wanneer één persoon met onderzoeksresultaten komt die het heersende beeld onderuit halen, werd Royal Raymond Rife de rest van zijn leven tegengewerkt. Hij is vele jaren later arm en verslagen gestorven.

Herontdekking van het werk van Royal Raymond Rife

In de jaren 80 ontstond er hernieuwde belangstelling voor het werk van Royal Raymond Rife, onder andere door Barry Lynes die het boek “the cancer cure that worked” schreef. Sindsdien wordt op verschillende plekken in de wereld weer onderzoek gedaan naar de rife machines en technologieën. De resonantietherapie die door Auror scalar technology wordt gegeven, is voortgebouwd op de bevindingen van Rife en die van andere wetenschappers zoals George Lakhovsky, Hulda Clark, Nikola Tesla en Wilhelm Reich.

Scroll To Top
Close
Close

Winkelmand

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping