De spiegel van Kozyrev

Home » Natuurgeneeskundige therapie » De spiegel van Kozyrev

De spiegel van Kozyrev

De Kozyrev spiegel is een uitvinding van de astrofysicus Kozyrev.
De Kozyrev spiegel is een aluminiumcilinder, die in het inwendige, door de inherente grootte, oppervlakte gesteldheid en plaatsing een ruimtetijdkanaal opent. Deze wilde bewering wordt bevestigd door tal van wetenschappelijke experimenten met honderden vrijwilligers en door de wetenschappelijke theorie van een van de grote astrofysicus van de vorige eeuw, Nikolay Kozyrev.

Experimenten met de spiegel van Nikolay Kozyrev

De experimenten van Russische wetenschappers zijn uitgevoerd in de jaren 90 en komen tot interessante resultaten. Op basis van bevindingen van Kozyrev bouwden ze een aluminiumcilinder, aangezien deze gemaakt is van materialen die reflectie van de Time straling 100% is, terwijl andere materialen een lager percentage van straling reflecteren. Op deze manier moet het mogelijk zijn voor mensen in een Kozyrev spiegel zuiver mentale informatie te ontvangen uit andere gebieden van de aarde en het universum.

De onderzoeken zijn van de Russische wetenschappers en astrofysicus Kozyrev. Kennis uit de moderne biologie over de stof Dimethyltryptamine, de werking van de epifyse, de verschillende culturen, waaronder de Egyptische ten tijde van de farao’s, en notities over het Ka-lichaam, de zogenaamde etherische dubbel.

Van de epifyse is bekend dat het dimethyltryptamine (DMT) maakt uit melatonine. DMT is een hallucinerende stof. Dit noemen we hallucineren omdat we de werkelijkheid, die mensen beschrijven onder invloed van deze stof, een illusie vinden. Deze ervaringen passen niet in de enge westerse gedachtegang van de werkelijkheid en worden dus verworpen. In de spiegel van Kozyrev kunnen deze verhaallijnen samenkomen. De spiegel is een manshoge cilinder waarin je plaats kunnen nemen. Binnenin deze spiegel is sprake van een (torsie) veld, waar de tijd ruimte anders is, het veld prikkelt en stimuleert de epifyse, communicatie met het grotere/hogere is mogelijk. Onderzoeken hebben uitgewezen dat er sprake kan zijn van een groot telepathisch vermogen. De stimulatie van de spiegel op de epifyse wordt het zilveren koord versterkt. In dit proces worden we het Ka-lichaam bewust. De Egyptenaren hebben allerlei oefeningen om dit te doen, met als doel energie over te hevelen naar het Ka-lichaam. De Egyptenaren waren dan ook net als de Chinezen en de alchemisten hier in het Westen, op zoek naar het eeuwige leven. De Spiegel kan ons meer inzicht geven in ons eigen leven en helpen om meer vitaliteit/gezondheid te vinden.

De Kozyrev spiegel die wij gebruiken is totaal verschillend van de bestaande Kozyrev spiegels. Onze Kozyrev spiegel is aangesloten op frequentie-apparatuur en daardoor krijgt men een geheel dieper gaand effect dan de bestaande Kozyrev spiegel. De spiegel werk op spiritueel en lichamelijk niveau en geeft voor velen een tintelend en vitaliserend effect. Deze spiegel maakt ons bewustzijn mogelijk zich los te maken van vaste overtuigingen die wij ons hebben aangeleerd door wat ons o.a. is verteld/aangeleerd door onze ouders, voorouders, scholen, de media en ga maar door. De spiegel kan ons dus een bredere horizon geven, een nieuw referentiekader, zodat wij ons vrij kunnen maken van starre patronen/gedachten. Dit zal ons een totaal nieuw leven kunnen geven met geheel andere inzichten. Dit houdt in dat oude stresspatronen kunnen worden opgeruimd en daardoor gaan we ons beter/vitaler voelen en dit uit zich weer in het dagelijkse leven in thuissituaties en op het werk, in een veel positiever verloop van alles.

De spiegel werkt voor iedereen anders, daar we allemaal onze eigen trilling hebben wat betreft frequentie (trilling van de cellen). Iedere mens is uniek. Bij de één werkt het sneller dan bij de ander. Hetzelfde geldt voor het gevoel van waarneming. De één merkt en voelt iets na de eerste keer bij de spiegel, een ander merkt iets na meerdere keren. De spiegel kan als een enorme spirituele, fysieke en emotionele levensglijbaan (rollercoaster) werken. De spiegel kan bijdragen dat we ons jonger, beter, fijn en goed voelen.

Scroll To Top
Close
Close

Winkelmand

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping