Alternatieve geneeswijzen en natuurgeneeskunde

Home » Natuurgeneeskundige therapie » Alternatieve geneeswijzen en natuurgeneeskunde

Wat is een alternatieve geneeswijze?

Onder alternatieve geneeswijzen vallen alle therapieën, geneesmiddelen en diagnostische handelingen die buiten het gangbare medisch wetenschappelijke denkmodel vallen. De huidige medische wetenschap behandelt mensen in de regel alleen met technieken die aan medische faculteiten of officieel erkende paramedische opleidingen worden gedoceerd. Wanneer een behandelmethode hier niet aan voldoet wordt deze methode beschouwd als alternatieve geneeswijze. Bekende alternatieve behandelingen zijn: homeopathie, acupunctuur, paranormale geneeswijzen en natuurgeneeskunde.

Wat is natuurgeneeskunde?

Onder natuurgeneeskunde vallen allerlei behandelingen die beogen het zelfhelend vermogen van het lichaam te activeren. De gehele mens staat in de natuurgeneeskunde centraal, niet alleen de zieke delen of de ziekteverwekkers. Vaak wordt in de natuurgeneeskunde gesproken over het versterken van de stroom van levensenergie in de mens.

Zijn alternatieve geneeswijzen gevaarlijk?

In het algemeen kan gesteld worden dat alternatieve geneeswijzen zeker niet gevaarlijker zijn dan reguliere geneeswijzen. Zo worden in de reguliere geneeskunde helaas regelmatig fouten gemaakt. Uit een onderzoek dat in 2009 gepubliceerd is in het Nederlands Tijdschrift voor Geneeskunde, blijkt dat in het jaar 2004 circa 75.000 mensen die in ziekenhuizen waren opgenomen, onbedoeld schade hadden ondervonden door de zorg.
Helaas wordt hier weinig ruchtbaarheid aan gegeven en worden de missers van alternatieve genezers in het algemeen breed uitgemeten in de pers.

Dat neemt niet weg dat er onder de alternatieve genezers veel “behandelaars” actief zijn die niet goed weten waar ze mee bezig zijn, of nog erger, die ordinaire oplichters zijn. Het is daarom belangrijk om ook bij alternatieve genezers goed op te letten: is de behandelaar professioneel en heeft de behandeling succes.

Praktijk-resonantie

Valt Auror Scalar Technology onder de natuurgeneeskunde?

De resonantietherapie die bij Auror Scalar Technology gegeven wordt kan zeker geschaard worden onder de natuurgeneeskunde. Door middel van allerlei verschillende resonantieapparatuur worden in de gehele ruimte van onze praktijk trillingen gecreëerd die aan de ene kant ziekteverwekkers bestrijden en aan de andere kant de levensenergie verhogen. Er wordt niet behandeld op een specifiek ziek deel, maar het hele menselijk lichaam wordt versterkt.

Is de resonantietherapie van Auror Scalar Technology gevaarlijk?

Aangezien de cliënten niet op apparatuur worden aangesloten en er geen medicijnen (met soms heftige bijwerkingen) worden voorgeschreven, betekent dat een behandeling bij Auror Scalar Technology volstrekt ongevaarlijk is. De trillingen die door de resonantietherapie worden uitgezonden zijn natuurlijke trillingen die overal in de natuur voorkomen. Wij bundelen al deze trillingen tot een compact geheel, wat zorgt voor een totaalpakket aan gezondheidsbevorderende resonanties.

Scroll To Top
Close
Close

Winkelmand

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping