Mijn verhaal

Home » Mijn verhaal

Mijn verhaal

Mijn leven is begonnen in 1954 en toen ik 25 was ben ik overspannen geraakt door ziekte van mijn vader die toen kwam te overlijden op mij 25ste na 14 keer een hartinfarct te hebben gehad wat toen veel stress heeft gegeven. Hart problemen zaten in de kant van mijn vaders familie de eerste broer van mijn vader is dan ook maar 31 jaar jong geworden en de anderen hebben ook allemaal hartproblemen gekregen. In die tijd had ik ook een zeer drukke stress volle baan welke heeft mee gewerkt aan deze overspannenheid. Je grenzen te buiten gaan heet dat, maar het is wel de grondslag geweest voor het bestaan van de praktijk en andere ontwikkelingen zoals het goudwater. Dus alle dingen die wij vaak als negatief bekijken kunnen uiteindelijk positief uitwerken. Met andere woorden alles heeft zijn doel in het leven als je het maar wil zien. Tja en als je zelf een slechte gezondheid hebt dan ga je zoeken hoe je daar weer bovenop kan komen. Ik heb van alles onder nomen zoals: acupunctuur, hypnose, homeopathie, orthomoleculaire voeding en transcendente meditatie.

Uiteindelijk kreeg ik een boek in handen over Nikola Tesla en toen dacht ik als ik dit in handen krijg koop ik het. En zo is het dan ook gebeurt en ik heb daar ook geen enkel moment spijt van gehad. Ik ben gaan experimenteren op mij zelf met goed resultaat, het was dan ook helemaal niet de bedoeling om een praktijk op te zetten dat is zo vanzelf gelopen. Na de praktijk gestart te zijn wilde ik na een korte tijd meer, ik vind dat het altijd beter kan en stop dus ook niet met onderzoeken hierna. Toen is er iemand op mijn pad gekomen die dingen op resonantie gebied ontwikkelde. En vanaf die tijd ( al ongeveer 21 jaar) ontwikkelen wij onze eigen apparatuur met goede resultaten. Mensen die hier komen weten dan ook dat er vaak veranderingen zijn in apparatuur. Men vraagt wel eens waarom blijf je veranderen het is toch goed zo. Dan zeg ik “ je rijd toch ook niet meer in een oude T-Ford die geen kwaliteit kent, en zolang ik vind dat gezondheid problemen sneller opgelost moeten kunnen worden blijf ik doorgaan met ontwikkelen, dat is mijn uitdaging in dit leven”. Ik wil meer dan gezondheid alleen en vind dat het leven niet moet eindigen bij 60, 70 of 80 jaar, waarom geen 130 en dan wel in goede gezondheid te verstaan. Mijn passie in dit leven draait alleen om gezondheid en jong en vitaal blijven in mijn ogen is dit de enige manier om echt te kunnen leven. Geen gezondheid geen leven. Ik mag dan ook wel zeggen dat ik veel vitaler en jonger oog dan menig één van mijn leeftijd.

Jaren geleden ben ik met het goudwater begonnen te ontwikkelen en nu is het zo ver ontwikkeld dat we het eigenlijk geen goudwater meer kunnen noemen omdat het product zo ver is door ontwikkeld dat het niet alleen goud bevat maar ook vele ander stoffen bevat welke een enorme invloed op onze vitaliteit/uiterlijk en op het immuunsysteem heeft.

Inmiddels werken wij ook met scalaire elektro magnetisme frequenties welke een belangrijke ontdekking die door Nikola Tesla is gedaan. Hij heeft ook ontdekt dat de aarde een eigen frequentie heeft die men nu de Schumann frequentie noemt. De frequentie van de aarde zijn natuurlijke golven en worden gemaakt als gevolg van elektrische activiteit in de atmosfeer. Collectief, heten deze golven de Schumann resonantie. Dit zijn de quasi-staande [SCALAIRE] golven die natuurlijk bestaan in het aardoppervlak elektromagnetische Holte, de ruimte tussen de grond en de ionosfeer. De scalaire elektro magnetisme frequenties zijn van groot belang voor de gezondheid voor alles wat leeft en heeft hierop dan ook groot effect. Voor meer informatie; http://rense.com/general39/scalarenergy.htm

Scroll To Top
Close
Close

Winkelmand

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping