Nikola Tesla

Home » Natuurgeneeskundige therapie » Nikola Tesla

Nikola Tesla werd als zoon van een Servisch-Orthodoxe priester geboren in Smiljan, in het toenmalige keizerrijk

Oostenrijk en tegenwoordig Kroatië. Na zijn opleiding in Kroatië studeerde hij natuurkunde, techniek en filosofie aan de universiteiten van Graz en Praag. Hij emigreerde in 1884 naar Amerika na een korte tijd in Frankrijk en Duitsland te hebben gewerkt. Hier kreeg hij een baan aangeboden bij het bedrijf van Edison. Nikola Tesla kan geschaard worden in een reeks wetenschappers als o.a Schauberger, Keely, Henderson en Reich.

Nikola Tesla en Edison

Al na korte tijd kreeg Tesla een conflict met Edison die een van de grondleggers van General Electric was. Het verhaal dat de ronde doet is, dat Edison een bepaald probleem met een van zijn uitvindingen niet opgelost kreeg. Edison beloofde voor het oplossen van zijn probleem een behoorlijke beloning voor degene die dit kon oplossen. Tesla ging hier op in en, geniaal als hij was, loste hij in korte tijd het probleem op. Maar Edison betaalde de beloofde beloning niet uit en vond dit Amerikaanse humor. Kort daarna nam Tesla ontslag en begon een eigen bedrijf welke ondersteund werd door Edisons concurrent George Westinghouse.

Belangrijke uitvindingen van Nikola Tesla

Tesla hield zich bezig met allerlei elektrische systemen zoals de transformator, inductiemotor en verlichtingssystemen. Zijn grootste uitvinding was de ontwikkeling van het wisselstroomprincipe dat hij veel verder ontwikkelde en bijna alle benodigde infrastructuur om een betrouwbaar elektriciteitsnet op te zetten zelf uitvond. Zelfs Edison was na enige tijd gedwongen om van zijn dure en inefficiënte gelijkstroomsysteem over te stappen op wisselstroom. Tesla was gefascineerd door resonantieverschijnselen, vooral elektrische resonantie. Hij ontwikkelde de Teslaspoel, welke heden ten dage in moderne resonantie apparatuur is verwerkt om mensen te helpen genezen van diverse gezondheidsproblemen. Tesla experimenteerde voornamelijk met hoogfrequente wisselstroom in een laboratorium in Colorado. Hier ontwikkelde hij de Tesla-transformator welke in elke analoge radio en televisie gebruikt wordt. Ook is de bobine in de auto in principe een Tesla-transformator. Tesla had in zijn laboratorium een enorme transformator die via een bol vonken van meer dan enige meters lang produceerde.Tesla kon door dit gigantisch elektromagnetisch veld lampen op enkele honderden meters afstand laten oplichten.
Burgers uit het naburige stadje Colorado Springs klaagden erover dat ze uit de slaap werden gehouden door het enorme licht en het oorverdovende lawaai. Toen Tesla op een gegeven moment de plaatselijke generator van het elektriciteitsbedrijf liet doorbranden was de maat vol en werd de vergunning ingetrokken.

Nikola Tesla en besturing op afstand

Hij ging toen terug naar New York om verder te gaan met experimenteren. Hierdoor kwam Tesla op het idee van afstandbesturing via elektromagnetische golven en ging experimenteren met een op afstand bestuurbaar bootje, wat in die tijd veel bekijks trok bij de bevolking. Tesla wordt heden ten dage gezien als oorspronkelijke uitvinder van de radio. Dit na een lange rechtzaak met Marconi, wat uiteindelijk door deze ook werd erkend.

Elektronengenerator en Nikola Tesla

Ook heeft Tesla een elektronengenerator ontwikkeld, een metalen bol die onophoudelijk stroom produceert. Dit is een motor die werkt op zwaartekrachtgolven, afkomstig van planeten in ons zonnestelsel. De motor begint op een vaststaand tijdstip in het jaar vanzelf te draaien, reagerend op een bepaalde constellatie van planeten. Wanneer de resonantie periode verstreken is, stopt de motor vanzelf. Ook heeft Tesla een zweeftoestel achtergelaten, een metalen schijf met anti zwaartekrachteigenschappen, die altijd op hetzelfde niveau zweeft. Hij is uitvinder van draadloze besturing, draadloze communicatie en röntgenstraling.

Multi-Wave-Oscillator en George Lakhovsky

Sinds 1931 is de MWO (multi-wave-oscillator) in gebruik bij behandeling van vele ziekten, inclusief kanker. Dit apparaat is ontwikkeld door Lakhovsky met behulp van Tesla. De MWO kan geen schadelijke effecten op de patiënt hebben aangezien de straling die het apparaat geeft een elektrostatisch karakter heeft. Celweefsel kan dus niet oververhit raken zoals het geval is bij Röntgenstraling.

De door ons gebruikte Multi-wave-oscillator is een bijzonder krachtig apparaat waar er geen tweede van te vinden is. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Scroll To Top
Close
Close

Winkelmand

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping