Carbon/Koolstof/C60

Veel mensen vinden het vreselijk om ouder te worden en dat is volkomen normaal. Niemand staat te wachten op fronsrimpels, kraaienpootjes, haaruitval en een zwak immuunsysteem. Jij ook niet, toch? Sterker nog, je wilt juist het tegenovergestelde: Meer energie, minder rimpels en de weerstand verhogen. Kortom, je wilt bruisen van (mentale) vitaliteit en energie. Stop met zoeken naar een anti aging middel en lees aandachtig verder. Wij hebben het ultieme voedingssupplement dat veroudering tegengaat én levensverlengend werkt. Gezien de grote hoeveelheid positieve ervaringen noemen we het dan ook liever een verjongingsmiddel: H V R Formula mét Carbon/koolstof en TA65.

Carbon/C60/Koolstof

Een voedingssupplement dat door wetenschappers wordt gezien als de grootste doorbraak op het gebied van verjonging en de positieve reacties van onze klanten liegen er niet om. Zover wij weten is ons verjonging supplement momenteel het enige product wat dit kan waarmaken. Waarom? De baanbrekende combinatie van C60 koolstof en TA65 creëert een effectieve formule dat stamcellen vermeerdert op een natuurlijke wijze. Hoe dat precies werkt lees je onderaan de pagina.

Uit ervaring blijkt dat je het beste resultaat bereikt wanneer je C60 koolstof dagelijks gebruikt. De verjonging zal in de meeste gevallen binnen 6 tot 8 weken duidelijk zichtbaar zijn. In vele gevallen al binnen 14 dagen. Het wondermiddel kan zorgen voor een betere vitaliteit en een sterker immuunsysteem in de breedste zin van het woord. Je voelt je energieker, fitter en evenwichtiger. Een belangrijke basis voor een gezonde geest in een gezond lichaam. Daarnaast draagt C60 koolstof bij aan de dagelijkse strijd tegen rimpels en huidveroudering. Als klap op de vuurpijl functioneert C60/carbon/koolstof in combinatie met TA65 ook als haargroeimiddel. Bestel het direct en ervaar het zelf!

Hoe werkt het?

Stamcellen zijn een speciaal soort van “ongedifferentieerde” lichaamscellen die het vermogen hebben om zichzelf te transformeren in specifieke vormen van gedifferentieerde” cellen die het weefsel van een orgaan, zoals de huid en het hart in het lichaam vormen. De stamcel zal worden beïnvloed door de cellen in de directe omgeving en transformeert zich in hetzelfde type cel van dat orgaan, zoals een hartcel, levercel en hersencellen. De H V R Formula Carbon/ C60 kan  ervoor zorgen dat je stamcellen vermeerderd worden door de natuurlijke producten die aan deze formule zijn toegevoegd. Lees hier meer over stamcellen en de werking ervan.

Ingrediënten

Gefilterd water, Carbon/C60, Procaïne, Iodine, vitamine B3, magnesium, mineralen: Platina, Indium, koper, ijzer, zink, palladium, titanium, vanadium, aminozuren: L- Arginine, L- Glutamine, Ornithine, Gaba, L-Tyrosine en Gaba. Zouten: Natrium-bicarbonaat en Himalaya zout. TA 65, (Astragaloside IV 99,9% en Cycloastragenol 99,9% ) Het product is gemaakt van natuurlijke ingrediënten.

Belangrijke bestanddelen van de High Vitality Rejuvenation

De stamcelformule bestaat uit natuurlijke zouten Procaïne en koolstof (C60) die op een speciale manier zijn bewerkt waardoor ze een positieve werking hebben op de stamcellen en het immuunsysteem. Procaïne is de ontdekking van de Oostenrijkse biochemicus dr. Alfred Einhorn. De merknamen kunnen variëren, maar Procaïne, Novocaïne, Gerovital, GH3 en KH3 verwijzen allemaal naar hetzelfde middel. Lees hier meer over Procaïne, Novocaïne, Gerovital, GH3 en KH3