Carbon/Koolstof/C60

Home » Carbon/Koolstof/C60

Carbon/Koolstof/C60

Veel mensen vinden het vreselijk om ouder te worden en dat is volkomen normaal. Niemand staat te wachten op fronsrimpels, kraaienpootjes, haaruitval en een zwak immuunsysteem. Jij ook niet, toch? Sterker nog, je wilt juist het tegenovergestelde: Meer energie, minder rimpels en de weerstand verhogen. Kortom, je wilt bruisen van (mentale) vitaliteit en energie. Stop met zoeken naar een anti aging middel en lees aandachtig verder. Wij hebben het ultieme voedingssupplement dat veroudering tegengaat én levensverlengend werkt. Gezien de grote hoeveelheid positieve ervaringen noemen we het dan ook liever een verjongingsmiddel: H V R Formula mét Carbon/koolstof en TA65.

De Carbon die aan onze producten is toegevoegd heeft een speciale bewerking ondergaan waardoor het dezelfde uitwerking of misschien zelfs wel een betere uitwerking heeft op het lichaam dan de C60 of C70 . Wij noemen het dan ook Carbon of ook wel koolstof, waaruit ons lichaam is opgebouwd. Door deze bewerking ontstaan er speciale eiwitten en moleculen die ten doel hebben om het lichaam langer jong te houden en/of om het lichaam zelfs te kunnen verjongen. Dit ga je zien aan een betere huidstructuur, dus minder rimpels en minder huidverzakkingen. Ofwel een strakkere huid wat resulteert in verjonging van de huid.

Het belang van eiwitten

Eiwitten vormen een belangrijke bouwstof en brandstof voor ons. Zo is ons lichaam voor 17% opgebouwd uit eiwitten. Het bestaat voor een groot deel uit eiwitstructuren; denk maar aan botten, haren, nagels, bloed, bindweefsel, pezen, spieren, organen, hormonen en enzymen. Het is dus van belang dat je voldoende eiwitten binnenkrijgt. Ook is het menselijk lichaam is opgebouwd uit 100.000 miljard cellen. Alle cellen bevatten eiwit, zoals de cellen in spieren en organen, botten en bloed. Dan begrijp je vast wel waarom eiwitten zo onmisbaar zijn. Een volwassen lichaam bestaat onder andere uit gemiddeld twaalf kilo uit eiwit.

Praktijk-resonantie

Aminozuren

Eiwitten splitsen zich in de dunne darm in aminozuren. De enzymen die eiwitten splitsen zijn proteasen. Via de bloedbaan komen de aminozuren uiteindelijk bij alle lichaamscellen. Het lichaam gebruikt aminozuren voor:

  • De aanmaak van lichaamseigen eiwitten voor organen en weefsels
  • De aanmaak van enzymen
  • De aanmaak van hormonen en neurotransmitters
  • Het ontgiften van weefsels
  • De aanmaak van diverse organische stoffen

Wat we verder over eiwitten weten

  • Alle enzymen zijn eiwitten. Enzymen maken bijvoorbeeld de spijsvertering mogelijk, doordat het stoffen zoals zetmeel helpt afbreken.
  • Antilichamen (afweerstoffen) zijn eiwitten.
  • Veel hormonen zijn eiwitten, zoals insuline.
  • Eiwitten spelen een rol bij het transport van stoffen in het bloed en in de cel. Hemoglobine is hier een voorbeeld van. Hemoglobine vervoert zuurstof vanuit de longen naar de cellen
  • Sommige cellen bevatten ’receptoreiwitten‘. Daaraan kunnen bepaalde stoffen zich hechten. Deze eiwitten spelen zo een rol bij de overdracht van signalen.

Symptomen van eiwittekort

* Vaak ziek of de verkoudheid gaat na lange tijd pas over

* Snel vermoeid en uitgeput zijn.

* Herstel van blessures duurt lang.

Voor sterke spieren

Wie wil er nu niet sterke spieren hebbe . Iedereen toch?!. Des te  meer reden om eiwitten tot je te nemen, aangezien ze voor de opbouw en de groei van de spieren bevorderen. Daarnaast zorgen eiwitten ook voor een belangrijke rol bij het samentrekken en de coördinatie van de spieren.

Zenuwstelsel

Eiwitten zijn zeer belangrijk voor een sterk zenuwstelsel van mens en dier.

Enzymen en hormonen

Dankzij de eiwitten uit onze voeding kan ons lichaam enzymen en hormonen aanmaken. Ze spelen een belangrijke rol in alle biochemische processen van het lichaam: van het helpen bij een goede spijsvertering tot het geven van een gelukzalig gevoel.

Van cel naar cel

Eiwitten zijn belangrijk voor het transport van stoffen in het bloed en in de lichaamscellen. Deze zorgen ervoor dat alle 100.000 miljard cellen in ons lichaam naar behoren kan functioneren.  Zo zorgt het eiwit onder andere hemoglobine ervoor dat zuurstof vanuit de longen door het lichaam wordt vervoerd

Hoe werkt het?

Stamcellen zijn een speciaal soort van “ongedifferentieerde” lichaamscellen die het vermogen hebben om zichzelf te transformeren in specifieke vormen van gedifferentieerde” cellen die het weefsel van een orgaan, zoals de huid en het hart in het lichaam vormen. De stamcel zal worden beïnvloed door de cellen in de directe omgeving en transformeert zich in hetzelfde type cel van dat orgaan, zoals een hartcel, levercel en hersencellen. De H V R Formula Carbon/ C60 kan  ervoor zorgen dat je stamcellen vermeerderd worden door de natuurlijke producten die aan deze formule zijn toegevoegd. Lees hier meer over stamcellen en de werking ervan.

Praktijk-resonantie
Scroll To Top
Close
Close

Winkelmand

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping