Volwassen stamcellen in je lichaam

Home » Volwassen stamcellen in je lichaam

Volwassen stamcellen in je lichaam

Volwassen stamcellen zijn een speciaal soort van “ongedifferentieerde” lichaamscellen die het vermogen hebben om zichzelf te transformeren in specifieke vormen van gedifferentieerde” cellen die het weefsel van een orgaan, zoals de huid en het hart in het lichaam vormen. De stamcel zal worden beïnvloed door de cellen in de directe omgeving en transformeert zich in hetzelfde type cel van dat orgaan, zoals een hartcel, levercel en hersencellen.

Volwassen stamcellen

Deze zijn het meest in overvloed te vinden in het beenmerg en worden soms aangeduid als beenmergstamcellen. Een gezond lichaam produceert continu deze volwassen stamcellen, die dan circuleren in de bloedbaan om de functie van gedifferentieerde, verouderde cellen te vervangen. Daardoor behoudt men het natuurlijke proces van een optimale gezondheid.

Je hebt misschien gehoord van nieuwe berichten van “embryonalestamcellen”? Dat zijn stamcellen die worden afgenomen van ongeboren menselijke embryo’s. Hier hebben wij het over volwassen stamcellen, die worden geproduceerd in je eigen lichaam. Omdat je lichaamscellen je eigen DNA bevatten, zal je immuunsysteem je eigen stamcellen niet identificeren als een vreemd organisme en het wordt dan niet aangevallen en vernietigd.

High Vitality Rejuvenation

De High Vitality Rejuvenation zorgt ervoor dat je stamcellen nog meer vermeerderd worden door natuurlijke producten die aan deze formule zijn toegevoegd. Hierdoor neemt de vitaliteit en gezondheid toe.

Volwassen stamcellen worden dus niet beïnvloed door deze “afwijzing” zoals het probleem dat vaak optreedt wanneer embryonale stamcellen uit externe cellen worden getransporteerd. De ethische of religieuze kwesties in verband met het transporteren van embryonale stamcellen van een menselijke foetus zijn hier dan ook niet aan de orde, want ze zijn van nature gemaakt in je eigen lichaam.

Wat zijn beenmergstamcellen (versterkers)?

Recente wetenschappelijke ontwikkelingen hebben aangetoond dat volwassen stamcellen, die dus geproduceerd worden in het beenmerg, door het gehele lichaam reizen en transformeren om een optimale organen- en weefselfunctie te ondersteunen. Naarmate de mens ouder wordt neemt de natuurlijke productie van volwassen stamcellen af en beginnen tekenen van veroudering te ontstaan, zoals het minder optimaal functioneren van de organen en weefsels.

Bestel hier High Vitality Rejuvenation, een product dat de aanmaak van volwassen stamcellen stimuleert. Hiermee zou verjonging van het lichaam mogelijk zijn.

Scroll To Top
Close
Close

Winkelmand

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping