Colloidaal Goud

Home » Colloidaal Goud

Colloidaal Goud als oplossing

Heb je de laatste tijd wat meer last van vermoeidheid? Of herken je al enige tijd de symptomen van een lage energiebalans zoals; onzekerheid, stress, depressie, slecht slapen en vermoeidheid bij het opstaan of juist vermoeidheid aan het eind van de dag? Je bent op de juiste pagina terecht gekomen. Wij hebben een revolutionair product samengesteld als het gaat om kwaliteit van leven, verjonging, vitaliteit en tegen vermoeidheid: Colloidaal Goud. Het is het enige meest geavanceerde product in zijn soort en het wordt dan ook nergens anders geproduceerd dan door Auror Scalar Technology BV.

Ervaringen met Colloidaal Goudwater

  • Meer energie
  • Vermindert rimpels
  • Strakkere huid
  • Strakker gezicht
  • Jong van geest
  • Figuurcorrectie
  • Vermindert ouderdomsvlekken
  • tegen depressies

Colloidaal goud, ook wel: Rejuvenation Formula Gold, werkt zowel lichamelijk als geestelijk en draagt bij aan een correcte energiebalans. Na enige dagen kan de vitaliteit al enorm toenemen en na enkele weken of maanden zullen vele mensen kunnen constateren dat de huid weer strakker wordt. Daarbij kunnen rimpels en ouderdomsvlekken ook af gaan nemen. Ook is het mogelijk dat het lichaam een figuurcorrectie ondergaat zonder daarbij gewicht te verliezen. Men gaat dus veel slanker lijken.

Eén van de opmerkingen die klanten regelmatig krijgen: “Wat zie jij er goed uit, heb jij een verjongingskuur gehad, je ziet er veel jonger uit”.

Bestel het direct en ervaar zelf wat het voor jou kan betekenen!

Praktijk-resonantie

Hoe werkt het Colloidaal Goud?

Een product bestaande uit meerdere mineralen is over het algemeen vele malen effectiever dan een product bestaande uit één enkel mineraal. Dit wil zeggen dat alléén colloidaal goud of alléén colloidaal Indium lang niet zo effectief is dan een preparaat zoals de Rejuvenation Formula Gold (goudwater), waar alle mineralen die er bestaan aan toegevoegd zijn. Bepaalde stoffen in ons goudwater zoals goud en zilver hebben een hogere dosering van minimaal 15 PPM ook is de dosering van Indium en platina hoger. Meerdere stoffen in de juiste verhouding zorgen ervoor dat er een betere synergie in product ontstaat waardoor het product in dit geval het goudwater vele malen effectiever word.

Synergie betekend de samenwerking van de onderlinge stoffen die hier in het goudwater gebruikt worden. Vaak denkt men dat je van bepaalde stof een grote hoeveelheid moet innemen om een nog beter resultaat te krijgen, dit is in het geheel niet het geval. Als er ook maar van één stof in een product een te grote hoeveelheid wordt toegepast dan kan dit zelfs averechts werken en de werking teniet doen. Belangrijk is de onderlinge verhouding van de stoffen, deze zorgen voor een goede synergie. Balans is het waar het om draait en meer is niet altijd beter. Het lichaam laat zich nu eenmaal niet forceren ook al zou jij dat graag willen, alles heeft zijn tijd nodig. Wij hebben het goudwater ontwikkelt om een betere levenskwaliteit van lichaam en geest te creëren.

Scroll To Top
Close
Close

Winkelmand

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping