Natuurgeneeskundige therapie

Home » Natuurgeneeskundige therapie

Resonantietherapie

Ervaringen in alternatieve geneeskunde over de hele wereld maken duidelijk dat lichaamscellen kunnen worden geregenereerd door een behandeling met elektromagnetische golven, ook wel resonantietherapie genoemd. In dit regeneratieproces kunnen verminderde lichaamsfuncties weer worden hersteld, op een volledig natuurlijke manier.

Resonantietherapie is in het begin van de twintigste eeuw ontstaan nadat wetenschappers onafhankelijk van elkaar verschillende facetten van dit fenomeen onderzochten. Onder andere George LakhovskyNikola TeslaRoyal RifeWilhelm ReichHulda Clark en Antoine Prioré hebben belangrijke bijdragen geleverd aan de ontwikkeling van resonantietherapie. Lees meer over het ontstaan van resonantietherapie en de grondleggers hiervan op de pagina’s over Royal Rife en andere wetenschappers.
Sinds kort werken wij ook met de spiegel van Kozyrevklik hier voor meer informatie.

Praktijk-resonantie

Het verschil tussen resonantie en bioresonantie

Resonantietherapie wordt vaak verward met bioresonantie, de verschillen zijn echter groot! Meer hierover vindt u op de pagina over bioresonantie en resonantietherapie.

Alternatieve geneeswijzen

Resonantietherapie valt onder de noemer van alternatieve geneeswijzen. Er is al jaren veel te doen over de voordelen en nadelen van deze natuurlijke geneeswijzen. Zo komen er geregeld verhalen in het nieuws over oplichters en kwakzalvers.

Veel mensen staan dan ook terecht sceptisch tegenover de geclaimde mogelijkheden van alternatief therapeuten. We hebben er daarom een speciale pagina aan gewijd. Lees verder

Scroll To Top
Close
Close

Winkelmand

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping