Praktijk

Home » Praktijk

Praktijk in werking met frequenties, magnetische golven, fotonen en plasma energie.


In de praktijk werken wij onder andere met Plasma energie (Magravs-Power Plasma Generator), frequenties, magnetischegolven  en fotonen. Deze frequenties worden opgewekt door Multi Wave Oscillatoren en zijn een combinatie van de uitvinders Nikola Tesla, Georges Lakhovsky, Royal Raymond Rife, Wilhelm Reich en Meharan Keshe. De Magravs-Power Plasma Generatoren die wij gebruiken zijn door ontwikkeld op de grondbeginselen van de Magravs power generator die ontwikkelt is door Meharan Keshe van de Keshe fondation. Het apparaat wat wij ontwikkelt hebben is een stuk groter dan de oorspronkelijke Magravs Power Generator(namelijk 2 meter hoog)  en bezitten meerdere Magravs poelen. Ten tweede wordt deze Magravs Power Generator aangestuurd door frequentie transformatoren. Op de site kun je de artikelen vinden van deze uitvinders en hun uitvindingen. Dit is een geheel nieuwe ontwikkeling op het gebied van de resonantie/frequentie (therapie) behandelingen met een groot effect op lichaam en geest van mens en dier en al wat leeft. Mensen die deze methode ondergaan zullen versteld staan van de uitwerking hiervan op hun kan hebben. Wat we willen bereiken met deze behandeling is het verjongen/vernieuwen of herstellen (het is maar hoe je het wil noemen) van de organen waardoor het immuunsysteem versterkt wordt, wat uiteindelijk kan leiden dat alle functies van mens en dier kunnen verbeteren. Immers een sterk immuunsysteem is nodig om gezond en vrolijk door het leven te gaan. Iedereen zou zo’n apparaat 24 in huis aan moeten hebben voor het behoud van de gezondheid. Ook mensen die in de veeteelt, landbouw en/of tuinbouw werken kunnen hierdoor veel grotere resultaten mee kunnen bereiken, de planten en bloemen zullen veel beter gedijen en de opbrengst van groente fruit en andere planten zullen veel meer zijn dan men voor mogelijk kan houden.

 

Verjonging mogelijk of niet mogelijk.

Het is zeker mogelijk om er jonger uit te gaan zien met minder rimpels en minder huidverzakkingen door middel van onze supplementen en met speciale frequentie apparatuur. Al eeuwen wordt er gezocht naar het omkeren van de leeftijd van oud naar jonger.  Om dit proces in gang te zetten hebben wij speciale apparatuur ontwikkelt die dit omkeerproces waar kan maken. Daarnaast hebben wij ook producten ontwikkelt die een verjongende uitwerking hebben op lichaam en geest. Deze producten hebben een positieve uitwerking op de lichaamscellen van mens en dier. Deze producten zijn: de HVR Formula, het  Collageniaal en de dag- en nachtcrème. Link

Apparatuur

Deze speciale apparaten zijn te koop bij ons, maar staan niet op de website met name omdat men voordat men besluit deze apparaten te kopen, het beste eerst naar de praktijk kan komen kijken en om de energie van de apparaten te ervaren.

Cel verjonging

Als je spreekt over verjonging van het lichaam, dus minder rimpels en dergelijke, dan is de eerste reactie van de meeste mensen dat ze dan direct zeggen “ja maar het uiterlijk vind ik minder belangrijk dan mijn gezondheid”. Maar iedereen die er goed over na gedacht heeft zal beseffen dat een lichaam niet jonger kan worden als alle organen en de hormoonhuishouding ook niet mee regenereren. Het is als eerste heel belangrijk dat alle organen en ook de hormonen beter gaan functioneren. Dat is eerste vereiste anders kun je het mooi vergeten. Het lichaam is één geheel en zit er ergens een storing, dan blijft het niet bij deze ene storing maar dan raakt het hele systeem van het lichaam steeds verder uit balans. En een lichaam wat uit  balans is zal eerst in balans gebracht moeten worden eer het kan verjongen. Dat is dan ook de reden waarom deze producten/apparatuur zijn ontwikkeld, namelijk om het geheel aan te pakken. Je gaat ook geen gevel van een huis regenereren als de rest op instorten staat, dit is namelijk wat vele mensen doen tegenwoordig. Uiterlijke behandelingen die vaak ook de gezondheid nog schaden en de rest wat zich in het lichaam raakt steeds verder in verval. Met als eind resultaat met een strak koppie in de kist. Naast de supplementen is het ook belangrijk om als je jouw lichaam goed wil laten functioneren, in een harmonieuze leefomgeving te leven. En daarmee bedoel ik leven in een omgeving zonder schadelijke straling. Deze apparatuur zorgt er ook voor dat de leefomgeving van eenieder die deze apparatuur bezit, vrij is van deze schadelijke factoren, dit omdat deze schadelijke factoren geneutraliseerd worden door de apparatuur. Men kan dan ook alle draadloze apparatuur blijven gebruiken, omdat deze geen schadelijke uitwerking meer hebben op mens, dier en planten.

De praktijkdagen zijn op donderdag en zaterdag van 9.00 tot 1600 uur. De kosten voor 1.5 uur zijn € 38,00 Je kan ons op alle dagen bellen of mailen.
Praktijk-resonantie
Scroll To Top
Close
Close

Winkelmand

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping