Procaïne, C60, Novocaïne, Gerovital, GH3 en KH3

Home » Procaïne, C60, Novocaïne, Gerovital, GH3 en KH3

Wat is Procaïne?

Procaïne is een voedingssupplement voor iedereen die conditie, vitaliteit en energie op peil wil houden of brengen. Het bevordert het concentratievermogen en heeft een gunstige werking op alle verschijnselen die met het ouder worden gepaard gaan.

In 1905 vond dr. Alfred Einhorn met succes twee producten die, gesynthetiseerd en gecombineerd in een waterige oplossing, van nature voorkomen in het lichaam (para-aminobenzoic – PABA – een lid van het vitamine B complex en Di-ethyl-amino-ethanol – DEAE): novocaïne.

Procaïne wordt gemetaboliseerd in plasma door het enzym pseudocholinesterase door middel van hydrolyse in para-aminobenzoëzuur (PABA), dat weer uitgescheiden wordt door de nieren in de urine. Eventuele allergische reacties op procaïne zijn doorgaans niet afkomstig van een reactie op procaïne zelf maar op PABA.

Nadat in 1905 novocaïne was ontdekt, bleek dat er verder geen ander belang in het middel werd gezien dan de bekende verdoving die men bij de tandheelkunde gebruikte. Tot aan het eind van de jaren 40 van de vorige eeuw: toen onderzocht dr. Ana Aslan, van het Nationale Geriatrische Instituut in Boekarest, of door bij oudere patiënten novocaïne te injecteren, de pijn van artritis bij hen kon verlichten.

Het experiment was inderdaad succesvol. Het resulteerde in verminderde pijn en grotere mobiliteit, maar wat interessanter was, de patiënten begonnen ook verbeteringen te bemerken in zowel fysiek als mentaal welzijn. Het bleek dat de algehele vitaliteit toenam. Zelfs mensen met grijs, nog maar weinig of geen haar kregen het oorspronkelijke volume en kleur van hun haar terug. Het middel bleek het verouderde lichaam in zijn geheel te verjongen.

Praktijk-resonantie

Procaïne is de ontdekking van de Oostenrijkse biochemicus dr. Alfred Einhorn.

De merknamen kunnen variëren, maar Procaïne, Novocaïne, Gerovital, GH3 en KH3 verwijzen allemaal naar hetzelfde middel. Deze producten zijn gebaseerd op onderzoek en ontwikkeling door professor Ana Aslan ter bestrijding van de menselijke veroudering.

Om te kunnen functioneren moeten onze lichaamscellen constant worden gevoed met voedingsstoffen die uit ons bloed worden opgenomen en in energie omgezet. Naarmate we ouder worden verminderen de prestaties van de lichaamscellen en werkt onze energievoorziening minder goed dan vroeger. Dit proces verloopt heel geleidelijk en niet bij iedereen in hetzelfde tempo. Toch moeten we er rekening mee houden dat, naarmate we ouder worden, de meesten van ons last zullen krijgen van verouderingsverschijnselen.

De moderne “fontein van de jeugd”

Samen met collega’s heeft dr. Aslan kalium metabisulfiet en di-natrium fosfaat aan novocaïne toegevoegd om het gewenste effect te ondersteunen. Gerovital H3 was ontstaan. De legende van Boekarest was geboren. Vandaag is Gerovital H3/procaïne beschikbaar in meer dan 70 landen over de hele wereld en gebruiken meer dan 50 miljoen mensen dit middel.

 

Ons product High Vitality Rejuvenation is een product met Procaïne, en is een verder doorontwikkeld product. In deze hoedanigheid is het veel effectiever dan de op de markt bestaande procaïne of C60 producten. Het is een colloïdale oplossing, en met toevoeging van andere natuurlijke stoffen is het een zeer sterk anti-verouderingsmiddel geworden. Het zijn in gedistilleerd water zwevende en elektrisch geladen deeltjes procaïne die extreem klein zijn: tussen 0.01 en 0.02 micron in diameter. Door hun kleine structuur worden ze in hun geheel in het lichaam opgenomen. Dit is bij pillen en capsules en poeders niet het geval, die grotendeels het lichaam verlaten via de normale afvoerwegen.

 

De High Vitality Rejuvenation formule maakt gebruik van procaïne HCl als bron van de “B” -vitamine (para-aminobenzoic acid) en DEAE (diethylaminoethanol), een voorloper van de “B” -vitamine choline. Procaine HCl wordt gebruikt vanwege de unieke kwaliteit die de molecule vertoont, om door de beschadigde membranen van zieke (zieke) cellen te kunnen worden getransporteerd. De procaïne HCl verhoogt het elektrische potentieel van het plasmamembraan en de andere membranen van de cel en levert voedingsstoffen die essentieel zijn om reparaties uit te voeren.

Scroll To Top
Close
Close

Winkelmand

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping