The Fountain of Youth

-door Solomon Soul-

Wie drinkt uit de fontein van de eeuwige jeugd, die wordt weer jong. Zo vertelt de legende. De wens om de tijd stil te zetten is van alle tijden. Herodotus zou de bron van verjonging in de binnenlanden van Ethiopië hebben gevonden, ontdekkingsreiziger Juan Ponce de León vond de schat naar zeggen op de Bahama’s.

Al zolang de mens bestaat, droomt hij ervan om de veroudering te bedwingen. Om zichzelf permanent te verjongen en zo alle ziekten voor te blijven. Want, zo beweren ook de hedendaagse veroudering-experts Ray Kurzweil en Aubrey de Grey: de meest bedreigende ziekte voor de mens is de veroudering zelf. Als je die tot stilstand brengt, kunnen ziekten geen vat meer op je krijgen. Volgens de kenners maakt de wetenschap op dit moment enorme sprongen. Kurzweil en De Grey stellen dat er nu al mensen op aarde rondlopen die niet meer door veroudering zullen sterven.

Levensverlenging
De kennis op het gebied van levensverlenging stamt uit de oudheid. Zolang de mens van de eeuwige jeugd droomt, zijn er al slimme koppen bezig om een remedie tegen veroudering te ontwikkelen. Een middel dat een gladde huid garandeert, haargroei bevordert, organen verjongt…een medicijn waarmee je voor altijd de conditie van topfitte twintiger behoudt.
In vroeger tijden waren druïden en alchemisten de specialisten op het gebied van gezondheid en verjonging. Alchemisten zochten naar de Prima materia. Ofwel de oerstof waar alle andere stoffen uit bestaan. Die stof werd ook wel de Steen der wijzen genoemd, of het levenswater.

Onsterfelijkheid
Alchemisten waren scheikundigen die met een geheime scheppingsformule de processen in de natuur nabootsen en versnellen. In hun boeken valt te lezen hoe ze lood in goud veranderen. Hun doel was om het ‘Grote Werk’ te volbrengen. Dat was, met andere woorden, het ontdekken van de steen der wijzen. Die zou het geheim van onsterfelijkheid bevatten.

Prima materia
De legende vertelt dat er alchemisten zijn die deze opdracht allang hebben volbracht. Ze leven al duizenden jaren in ons midden, zonder te verouderen en zonder dat wij weten wie zij zijn. Het klinkt als een spannend sprookje, maar toch: het kan zomaar waar zijn dat de prima materia al lang is ontdekt. De stof waaruit alle materie in ons universum is opgebouwd. En wat nu als het innemen van deze primaire stof de veroudering werkelijk stopt?

Koolstof
Met de kennis van nu komt koolstof het meest in aanmerking als de prima materia waar de alchemisten naar op zoek waren. Na zuurstof (56%) is koolstof (carbon) met 23% het meest voorkomende atoom in het menselijk lichaam.
Die benaming werd pas ingevoerd toen scheikunde, aan het einde van de achttiende eeuw, de alchemie als wetenschap had opgevolgd. Alchemisten hadden hun eigen taal. Ze bedienden zich van symbolen en metaforen, hun kennis was alleen toegankelijk voor ingewijde onderzoekers.

Colloïdaal goud en zilver
Alchemisten werden door de kerk lange tijd als bedreiging gezien. Ze hielden zich niet alleen bezig met het perfectioneren van materie, ze streefden ook naar spirituele groei. Het perfectioneren van de geest had tot doel verlichting te bereiken. De kerk veroordeelde deze ‘concurrentie met God’. Daarom was alchemie lange tijd verboden. De kennis over het transformeren van lagere, in hogere metalen als zilver en goud, werd door alchemisten bewaakt als de heilige graal.
Ook de laatste grote alchemist, Sir Isaac Newton, zocht in het geheim naar de steen der wijzen om verlichting te bereiken en onsterfelijk te worden. Hij heeft die nooit gevonden. Wel heeft hij indirect bijgedragen aan de uitvinding van elektrolyse. Hiermee werd het jaren later mogelijk om colloïdaal goud, zilver en platina te produceren. Wat een zegen voor de hedendaagse alchemist betekent. Die voegt de colloïdale edelmetalen eenvoudigweg aan zijn voeding toe om zich te verjongen.

EINDE

Bestel High Vitality Rejuvenation met TA65 en C60 koolstof

Productinformatie…

H V R FORMULA

Ingrediënten: gezuiverd water, Carbon-koolstof, zouten, TA 65, Astragaloside/Cycloastragenol, Argireline, DHEA,Procaïne, Hyaluronzuur, Nicotiamide mononucleotie, Hydroxylapatiet, , Wilde Yam, Jodium en aminozuren. De HVR FORMULA  is  vrij van gist, lactose, conserveermiddelen, synthetische geurstoffen, kleur en smaakstof.

Aminozuren: Isoleucine, Leucine, Lysine, Methionine, Fenylalanine, Threonin, Tryptofaan, Valine, Histidine, sparaginezuur, creatine, taurine, glutamine, Histidine, Proline, Ornithine, Gaba, L-Tyrosine, Treoline, Alanine, Arginine, Fenylalanine, clycine, serine, Glutaminezuur, Systeìne en Asparginezuur.

Belangrijke bestanddelen van de de H V R formula

De stamcelformule bestaat uit natuurlijke zouten Procaïne, Ta-65 Carbon/koolstof  die op een speciale manier zo zijn bewerkt waardoor ze een positieve uitwerking op de stamcellen kunnen hebben.

Goed om te weten…

Wat zijn stamcellen?

Stamcellen zijn een speciaal soort van “ongedifferentieerde” lichaamscellen die het vermogen hebben om zichzelf te transformeren in specifieke vormen van gedifferentieerde” cellen die het weefsel van een orgaan, zoals de huid en het hart in het lichaam vormen. De stamcel zal worden beïnvloed door de cellen in de directe omgeving en transformeert zich in hetzelfde type cel van dat orgaan, zoals een hartcel, levercel en hersencellen.

Lees hier de informatie over stamcellen

Procaïne, Gerovital, Novocaïne, GH3 en KH3

Procaïne is de ontdekking van de Oostenrijkse biochemicus dr. Alfred Einhorn.

De merknamen kunnen variëren, maar Procaïne, Novocaïne, Gerovital, GH3 en KH3 verwijzen allemaal naar hetzelfde middel. Deze producten zijn gebaseerd op onderzoek en ontwikkeling door professor Ana Aslan ter bestrijding van de menselijke veroudering.

Om te kunnen functioneren moeten onze lichaamscellen constant worden gevoed met voedingsstoffen die uit ons bloed worden opgenomen en in energie omgezet. Naarmate we ouder worden verminderen de prestaties van de lichaamscellen en werkt onze energievoorziening minder goed dan vroeger. Dit proces verloopt heel geleidelijk en niet bij iedereen in hetzelfde tempo. Toch moeten we er rekening mee houden dat, naarmate we ouder worden, de meesten van ons last zullen krijgen van verouderingsverschijnselen.

Lees meer over Procaïne, Novocaïne, Gerovital, GH3 en KH3

“Wat zie jij er goed uit zeg!

Dat is de opmerking die ik vaak te horen krijg sinds ik H V R Formula gebruik.” (Merel)

 H V R: voor wie?

“De fontein van de jeugd”, zo wordt H V R  FORMULA ook wel eens genoemd. Dit zorgvuldig samengestelde product is voor  ieder mens die zicht vitaal wil voelen.

Bestel direct H V R Formula