HVR FORMULA

Home » HVR FORMULA

HVR FORMULA

Wie drinkt uit de fontein van de eeuwige jeugd, die wordt weer jong. Zo vertelt de legende. De wens om de tijd stil te zetten is van alle tijden. Herodotus zou de bron van verjonging in de binnenlanden van Ethiopië hebben gevonden, ontdekkingsreiziger Juan Ponce de León vond de schat naar zeggen op de Bahama’s.

Al zolang de mens bestaat, droomt hij ervan om de veroudering te bedwingen. Om zichzelf permanent te verjongen en zo alle ziekten voor te blijven. Want, zo beweren ook de hedendaagse veroudering-experts Ray Kurzweil en Aubrey de Grey: de meest bedreigende ziekte voor de mens is de veroudering zelf. Als je die tot stilstand brengt, kunnen ziekten geen vat meer op je krijgen. Volgens de kenners maakt de wetenschap op dit moment enorme sprongen. Kurzweil en De Grey stellen dat er nu al mensen op aarde rondlopen die niet meer door veroudering zullen sterven.

Levensverlenging
De kennis op het gebied van levensverlenging stamt uit de oudheid. Zolang de mens van de eeuwige jeugd droomt, zijn er al slimme koppen bezig om een remedie tegen veroudering te ontwikkelen. Een middel dat een gladde huid garandeert, haargroei bevordert, organen verjongt…een medicijn waarmee je voor altijd de conditie van topfitte twintiger behoudt.
In vroeger tijden waren druïden en alchemisten de specialisten op het gebied van gezondheid en verjonging. Alchemisten zochten naar de Prima materia. Ofwel de oerstof waar alle andere stoffen uit bestaan. Die stof werd ook wel de Steen der wijzen genoemd, of het levenswater.

Onsterfelijkheid
Alchemisten waren scheikundigen die met een geheime scheppingsformule de processen in de natuur nabootsen en versnellen. In hun boeken valt te lezen hoe ze lood in goud veranderen. Hun doel was om het ‘Grote Werk’ te volbrengen. Dat was, met andere woorden, het ontdekken van de steen der wijzen. Die zou het geheim van onsterfelijkheid bevatten.

Prima materia
De legende vertelt dat er alchemisten zijn die deze opdracht allang hebben volbracht. Ze leven al duizenden jaren in ons midden, zonder te verouderen en zonder dat wij weten wie zij zijn. Het klinkt als een spannend sprookje, maar toch: het kan zomaar waar zijn dat de prima materia al lang is ontdekt. De stof waaruit alle materie in ons universum is opgebouwd. En wat nu als het innemen van deze primaire stof de veroudering werkelijk stopt?

Koolstof

Met de kennis van nu komt koolstof het meest in aanmerking als de prima materia waar de alchemisten naar op zoek waren. Na zuurstof (56%) is koolstof (carbon) met 23% het meest voorkomende atoom in het menselijk lichaam.
Die benaming werd pas ingevoerd toen scheikunde, aan het einde van de achttiende eeuw, de alchemie als wetenschap had opgevolgd. Alchemisten hadden hun eigen taal. Ze bedienden zich van symbolen en metaforen, hun kennis was alleen toegankelijk voor ingewijde onderzoekers.

Colloïdaal goud en zilver
Alchemisten werden door de kerk lange tijd als bedreiging gezien. Ze hielden zich niet alleen bezig met het perfectioneren van materie, ze streefden ook naar spirituele groei. Het perfectioneren van de geest had tot doel verlichting te bereiken. De kerk veroordeelde deze ‘concurrentie met God’. Daarom was alchemie lange tijd verboden. De kennis over het transformeren van lagere, in hogere metalen als zilver en goud, werd door alchemisten bewaakt als de heilige graal.
Ook de laatste grote alchemist, Sir Isaac Newton, zocht in het geheim naar de steen der wijzen om verlichting te bereiken en onsterfelijk te worden. Hij heeft die nooit gevonden. Wel heeft hij indirect bijgedragen aan de uitvinding van elektrolyse. Hiermee werd het jaren later mogelijk om colloïdaal goud, zilver en platina te produceren. Wat een zegen voor de hedendaagse alchemist betekent. Die voegt de colloïdale edelmetalen eenvoudigweg aan zijn voeding toe om zich te verjongen.

Telepathisch vermogen
Uit alchemistische geschriften valt op te maken dat bij hun processen grote waarde wordt toegekend aan intuïtie. Het bewustzijn van de alchemist wordt zelfs als een bepalend ingrediënt gezien om lood in goud te kunnen veranderen.
En om tot inzicht te komen verplaatst een alchemist zich in ‘the Mind of God’. In deze hogere bewustzijnslaag is alle kennis van het universum beschikbaar. Dus ook de kennis om te verjongen, ziekten te genezen en technische vondsten die ons nog te wachten staan. Kortom, alles wat wij nu nog niet kunnen bevatten.
Om de ‘gedachten van God’ te lezen brengt een alchemist zichzelf in een meditatieve staat. Hij legt zijn gedachten het zwijgen op, om kennis rechtstreeks uit de bron te ontvangen. Die hogere bewustzijnsstaat bereikt de alchemist door het ‘brood uit de hemel’ te eten, wat in de bijbel manna wordt genoemd. Volgens hedendaagse alchemisten draagt ORMUS/White Powder Gold alle eigenschappen van deze heilige stof in zich, zodat ze het ook manna zijn gaan noemen.

ORMUS/White Powder Gold fungeert als geleider van informatie. Binnen een organisch lichaam heeft het, net als Carbon/koolstof, de kwaliteit van een supergeleider. Het verbetert de communicatie op celniveau. Biologische taken worden foutloos uitgevoerd, wat een gezonder lichaam oplevert en veroudering voorkomt.
Omdat er binnen het informatieveld minder ‘ruis op de lijn’ is gaan mensen er helder van zien.
Een betere geleiding heeft ook een positieve uitwerking op het zenuwstelsel en de hersenfunctie. Gevoel en verstand opereren meer coherent.
Hedendaagse alchemisten stellen dat ORMUS bijdraagt aan bewustzijnsgroei, ze merken dat hun empatisch vermogen wordt versterkt.
Ook telepathische vermogens nemen toe. De stof versterkt de geleiding van informatie die zich in het bewustzijnsveld bevindt en dat hoeft zich niet tot individueel niveau te beperken. Gedachten- en gevoelsfrequenties van andere mensen kunnen net zo goed worden opgepikt.

Productinformatie

H V R FORMULA

Ingrediënten: gezuiverd water, Carbon-koolstof, zouten, TA 65, Ormus/White powder Gold, Astragaloside/Cycloastragenol, Argireline, DHEA,Procaïne, Hyaluronzuur, Nicotiamide mononucleotie, Hydroxylapatiet, , Wilde Yam, Jodium en aminozuren. De HVR FORMULA  is  vrij van gist, lactose, conserveermiddelen, synthetische geurstoffen, kleur en smaakstof.

Aminozuren: Isoleucine, Leucine, Lysine, Methionine, Fenylalanine, Threonin, Tryptofaan, Valine, Histidine, sparaginezuur, creatine, taurine, glutamine, Histidine, Proline, Ornithine, Gaba, L-Tyrosine, Treoline, Alanine, Arginine, Fenylalanine, clycine, serine, Glutaminezuur, Systeìne en Asparginezuur.

Belangrijke bestanddelen van de de H V R formula

De stamcelformule bestaat uit natuurlijke zouten Procaïne, Ta-65 Carbon/koolstof  die op een speciale manier zo zijn bewerkt waardoor ze een positieve uitwerking op de stamcellen kunnen hebben.

Scroll To Top
Close
Close

Winkelmand

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping