Ormus (White Powder Gold)

Home » Ormus (White Powder Gold)

Ormus (White Powder Gold)

Een correcte balans van lichaam en geest is enorm belangrijk voor jouw vitaliteit en kwaliteit van leven. Natuurgeneesmiddelen zoals Ormus bieden een uitkomst waar anderen middelen faalden. Ormus is een product dat een grote invloed heeft op de aura en energetische verschoningsvormen van het fysieke lichaam. Het draagt bij aan een verbeterde concentratie, verbeterend geheugen en rust in het hoofd. Voornamelijk op oudere leeftijd is het effect van Ormus goed merkbaar. Ook kan Ormus gezien worden als een anti-aging (anti-verouderings) middel. Dit is ook de reden waarom White Powder Gold is toegevoegd aan ons product. En mede door deze toevoeging van het goudwater is het een heel uniek product geworden. Lees verder over de multidimensionale werking en samenstelling van dit unieke product.

Ormus – Multidimensionale werking

White Powder Gold, ook wel Ormus, veroorzaakt een verandering in het lichaam. Het creëert een transmutatie in de cellulaire structuur, wat tot effect heeft dat de cellen meer licht gaan bevatten. Ormus werkt in op alle multidimensionale niveau’s en kan er voor zorgen dat de linker- en de rechterhersenhelft meer in balans komen. Ook kan Ormus van grote invloed zijn op de vitaliteit en helderheid van geest. Het kan DNA strengen activeren waardoor we een sterkere connectie krijgen met onze innerlijke bron. DNA strengen zijn Crystallijnen structuren die informatie zenden en ontvangen.

Wist je dat…

Ormus slapende zintuigen kan activeren? Mensen hebben het allemaal in zich: helderziend, helderhorend, telepathie, etc. Iedereen kon aura’s zien voordat we geprogrammeerd werden. White Powder Gold helpt om het aantal actieve zintuigen te verhogen van 5 naar 12. Het is echter wel zo, dat wat iemand ziet en voelt afhangt van het aantal zintuigen dat in hem of haar actief is.

Praktijk-resonantie

Ervaringen met Ormus (White Powder Gold)

  • Verbeterende concentratie
  • Verbeterend geheugen
  • Meer rust in het hoofd
  • Sterkere connectie met innerlijke bron
  • Betere balans van lichaam & geest
  • Tegen rimpels
  • Hoger bewustzijn

Mensen die onze Ormus (White Powder Gold) gebruiken en in staat zijn dit te combineren met het spirituele en fysieke en het metafysische, zijn zeer tevreden en kunnen fenomenale resultaten behalen. Alvorens dit product aan te schaffen raden we aan om ook te kijken naar de High Vitality Rejuvenation en de C60 met Platina. Deze 2 producten zijn vele malen effectiever, op alle uitwerkingen dan die men toe schrijft aan de Ormus (White powder Gold).

Scroll To Top
Close
Close

Winkelmand

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping