Hallo Jacob,

Zoals belooft zou ik jou mijn ervaringen bij jullie nog mailen. Excuses voor de lange vertraging.

Voor zover ik weet loop ik al bijna mijn hele leven met Candidiasis rond. Het heeft bijna 35 jaar geduurd, voordat ik daar achter kwam, want het reguliere circuit erkent deze aandoening niet vanwege het gebrek aan beschikbare behandeling. Een lange zoektocht langs diverse alternatieve genezers bracht soms wel wat verlichting, maar vaker alleen maar meer ellende. Via mijn osteopaat kreeg ik de tip van de Rife-machine en dus ben ik gaan googlen en bij jullie uitgekomen. Tot mijn grote verbazing kon ik nog dezelfde dag terecht, ik had natuurlijk een wekenlange wachtlijst verwacht. Zo had ik nog meer verwachtingen, die geen van alle uitkwamen, en dan in positieve zin.

Het jaar 2010 was voor mij een jaar van veel pijn, ziek voelen, moe, lusteloos en totaal geen energie. Na 4 of 5 sessies in Veldhoven voelde ik mezelf weer bruisen. De Candidiasis was onder controle, omdat ik meer weerstand had gekregen en de schimmel een heel stuk minder was geworden. De pijn bleek achteraf te komen van een aantal ribben die niet goed in hun gewrichtjes zaten bij de wervelkolom. Zo jammer dat alle specialisten daar tot nu toe nooit achter zijn gekomen, maar mijn fysiotherapeut het na 1 behandeling al weer op z’n plek had zitten.

Ik denk wel dat ik af en toe nog eens aan kom wippen voor een nabehandeling tegen de Candidiasis, voorlopig gaat het zo goed, dat ik lekker aan het genieten ben van mijn leven. Veel dank voor alles en waarschijnlijk tot ziens!

Oh ja, ik heb al verschillende mensen met de diagnose onbehandelbare kanker naar jullie verwezen, maar de meesten zijn zo eigenwijs!!!!!! Liever dood dan van de gebaande paden afwijken, blijkbaar. Zo jammer.

Warme groet,
E. k
Arnhem