Goudwater, Colloïdaal goud met platina, zilver en Indium.

Dag Jacob,

Tot zover heb ik echt super ervaringen gehad met het goudwater! Heel helder, rustig geconcentreerd, toeschouwer van oude emotiies die passeren. Maar het snelste effect heb ik van het white gold en ormus flesje, dat werkt binnen het uur, soms instant als ik het met warm water inneem. Mn ogen gaan open en mn lichaam geniet van een volledige doorstroming!

Warme groet, P
Ha Jacob, zojuist belde de huisarts om eens te horen hoe het gaat. Ik zei: nou, goed, ongeveer het zelfde misschien, niet achteruit in elk geval hoor – vrijdag vieren we 1 jaar….
Enfin, hij heeft een afspraak gemaakt om langs te komen op 8 maart – en noemde mij intussen “een medisch wonder”… Ik zei: nou, aan dat wonder heb ik ook heel wat zelf gedaan hoor… hij mompelde iets van “ja dat weet ik…”. Enfin, benieuwd hoe 8 maart dat gesprek zal gaan…

Tot morgen,
lieve groetjes F