Verjonging

Home » Verjonging

Verjonging

Verjonging mogelijk of niet mogelijk.

Het is zeker mogelijk om er jonger uit te gaan zien met minder rimpels en minder huidverzakkingen door middel van supplementen en frequenties. Al eeuwen wordt er gezocht naar het omkeren van de leeftijd van oud naar jonger.  Om dit proces in gang te zetten hebben wij speciale apparatuur ontwikkelt die dit omkeerproces waar kan maken. Daarnaast hebben wij ook producten ontwikkelt die een verjongende uitwerking hebben op lichaam en geest. Deze producten hebben een positieve uitwerking op de lichaamscellen van mens en dier. Deze producten zijn: de HVR Formula, de Collageniaal en de dag- en nachtcrème. 

Apparatuur

Deze speciale apparaten staan niet op de website met name omdat men voor dat men besluit deze apparaten te kopen, eerst het beste naar de praktijk kan komen om de apparaten te zien en te ervaren.

Cel verjonging

Als je spreekt over verjonging van het lichaam, dan is de eerste reactie van de meeste mensen dat ze dan direct zeggen “ja maar het uiterlijk vind ik minder belangrijk dan mijn gezondheid”. Maar iedereen die er goed over na gedacht heeft zal beseffen dat een lichaam niet jonger kan worden als alle organen ook niet mee regenereren. Het is als eerste heel belangrijk dat alle organen en ook de hormonen beter gaan functioneren. Dat is eerste vereiste anders kan je het vergeten. Het lichaam is één geheel en zit er ergens een storing dan blijft het niet bij deze ene storing maar dan raakt het hele systeem van het lichaam uit balans. En een lichaam wat uit  balans is zal eerst in balans gebracht moeten worden eer het kan verjongen. Dat is dan ook de reden waarom deze producten zijn ontwikkeld, namelijk om het geheel aan te pakken. Naast de supplementen is het ook belangrijk om als je jouw lichaam goed wil laten functioneren, in een harmonieuze leefomgeving te leven. En daarmee bedoel ik leven in een omgeving zonder schadelijke straling. Deze apparatuur zorgt er ook voor dat de leefomgeving van eenieder die deze apparatuur bezit, vrij is van deze schadelijke factoren omdat deze schadelijke factoren geneutraliseerd worden door de apparatuur. Men kan dan ook alle draadloze apparatuur blijven gebruiken, omdat deze geen schadelijke effecten meer zullen hebben op jouw lichaam. Dus het mes snijdt aan twee kanten en de lichaamsfuncties worden verbeterd en de omgeving wordt geharmoniseerd.

Tijdsduur van het omkeer proces.

Wanneer kan men al iets merken of zien aan de huid dat het werkt, wordt er vaak gevraagd. Daar kan namelijk door  niemand antwoordt op gegeven worden omdat dat, voor iedereen anders is en dus ook iedereen ook anders zal reageren. Ook hangt het van de conditie, stres factoren en de gevoeligheid van de persoon af hoe de reactie zal zijn op het gebruik van de producten . Vaak wordt er beweerd dat klachten ook met leeftijd te maken hebben en mensen op leeftijd zouden dan niet geholpen kunnen worden. U zal er mee moeten leren leven is dan wat je te horen krijgt. Maar leeftijd speelt geen enkele rol. Het is wel zo dat hoe meer men in zijn of haar hoofd zit, hoe langzamer het verjongingsproces verloopt, dit is  omdat dit creëren van stress is. En stress tast het immuun systeem aan waardoor lichamelijke en geestelijke klachten ontstaan. En wordt het immuunsysteem zwakker dan wordt de mens steeds gevoeliger voor allerlei andere zaken, zoals onder andere allergieën en alle ander klachten. Ik vergelijk het omkeren van ouder naar jonger worden het wel eens met een groot containerschip wat tot staan moet worden gebracht en dat gaat ook niet één twee drie dat het tot stilstand is gekomen. Dit is net als met het verouderingsproces, zal eerst zal het verouderingsproces tot staan moeten worden gebracht en daarna kan het proces pas omgekeerd worden. Daarnaast is de werking afhankelijk van de producten en de aanbevolen hoeveelheid die men in dient te nemen ook daadwerkelijk inneemt. Met onze producten  en  de apparatuur gaat het sneller dan met de alleen producten of alleen de apparatuur. En andersom geldt precies hetzelfde. Sommige mensen ervaren al een verschil binnen een dag anderen doen er meerdere dagen of zelfs enkele weken tot maanden over om de verandering te zien of te ervaren.

 

Schumann resonantie

Alles wat er bestaat heeft zijn/haar trilling/frequentie, dus iedereen en alles heeft zijn eigen frequentie, zo ook de aarde. Deze frequentie heet de Schumann frequentie. De Schumann frequentie zorgt voor harmonie en dus voor een gezond lichaam en een gezonde geest. Maar omdat de Schumann frequentie tegenwoordig overheerst wordt door de frequenties van onder andere de 5G masten en vele andere storende elementen, ontstaan er veel lichamelijke ongemakken bij mensen, dieren en planten. Dus is het belangrijk voor het welzijn van mens, dier en plant om in een harmonieuze omgeving vertoeven. Een harmonieuze omgeving bestaat uit een omgeving met goede harmoniserende frequenties. Dus in een harmonieuze omgeving met de juiste frequenties zorgen ervoor dat mensen en dieren minder gestrest worden en beter in hun fel zitten. Planten zullen beter groeien en bloeien en mens en dier zullen vitaler en vrolijker worden als ze in een positief frequentie gebied leven. Frequenties kunnen de mens maken en breken. Het is maar net in welk frequentie bereik de mens zich bevindt.

Praktijk-resonantie
Scroll To Top
Close
Close

Winkelmand

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping