Hallo Jacob

Het is alweer een half jaar geleden dat ik voor het eerst bij jou in Veldhoven ben geweest. Ik zal proberen kort samen te vatten waarom ik naar hier gekomen ben. Ik ben nu 44 jaar en heb mezelf nooit anders gekend dan altijd met buikpijn. Heel veel naar de huisarts gelopen maar deze nam mij nooit serieus. Volgens hem kon je ook niets mankeren als je nog geen 30 jaar was geweest en dus scheepte hij me steeds met iets af. Ik heb altijd gezegd dat er iets niet goed was, waar wat? Altijd diverse eten en drinken uitgeprobeerd en aangepast, maar altijd pijn blijven houden. En in de zomer van 2005 ging het dus echt helemaal mis. Ik kon bijna niets meer eten of drinken, had overal last van en ik ging nog maar 1 x per week (met moeite) naar de wc. Altijd trage darmen gehad maar nooit zo erg. Ik ben via een ander bij alternatieve genezing terecht gekomen en die man wist mij via iriscopie binnen een kwartier te vertellen wat er mis was. Dunne darm, dikke darm (veel te traag), schildklier (veel te snel) gal en lever functioneerde maar voor de helft. M’n eetpatroon hoefde niet veel meer aangepast, was aardig goed, maar hij wees mij wel op een paar dingen die ik beter helemaal niet kon eten zoals; champignons, noten, kaas, volle melk, chocola, frituur en suiker zo min mogelijk. Heb toen druppels (carduus complex) gehad om de lever te ontgiften. In februari 2006 ben ik bij hem terug geweest, alles kwam weer aardig in evenwicht. Alleen m’n darmen niet. Hij zei dat ik hiermee misschien moest leren leven. Dat wil ik niet en dan ga je weer nieuwe dingen zoeken. Op 25 maart 2006 ben ik voor het eerst bij Jacob. Voordat ik zat voelde ik het al aan mijn lijf. Voor mijn gevoel had ik een dikke nek. Na de eerste behandeling was ik doodmoe. Thuis op de bank gaan liggen en er niet meer afgekomen. Wat er precies in je lichaam gebeurd weet ik niet, Maar ik heb altijd van alles gevoeld: borrelen in mijn buik, nek , schouders, prikkels boven op mijn hoofd en warmte reacties. Reacties na elke behandeling was in het begin altijd moe, zweten, slijm ophoesten, 1 x zelfs een emotionele reactie gehad. Al gauw merkte ik dat ik weer meer energie had en m’n buikpijn begon af te nemen. Vanaf juni durfde ik te zeggen dat ik geen buikpijn meer had en de reacties na de behandeling worden minder. Het is nu augustus. Een compleet ander leven gekregen. Nog steeds pijnvrij (hele ervaring, nooit gekend) veel actiever geworden, meer energie en het belangrijkste is dat m’n darmen veel actiever zijn geworden. Heb nu een stoelgang van bijna elke dag. Wat ben ik blij dat ik deze behandelingen heb ondergaan. Ik kan het iedereen aanbevelen en dat doe ik dus ook. Ik hoop dat je in de praktijk nog veel mensen mag ontvangen die weer een goed evenwicht in lichaam en geest mogen ervaren.

Met vriendelijke groet A uit A