Ivmfe uitgezaaide borstkanker naar botten, lever, lymfeklieren en terug in de borsten loop ik sinds 11 mei 2006 circa 1x per week bij Auror Scalar Technology. Ik heb Auror Scalar Technology gevonden via een forum op internet. Ik had mezelf toen als doel gesteld 3 maanden uitproberen, helpt het niet dan jammer van het geld en gaan we voor een andere oplossing.

Ik vecht sinds april 2001 tegen borstkanker. Ben toen 2x geopereerd, borstsparend, 32x bestraling gehad. De artsen zeiden dat ik 90% kans op genezing had omdat de lymfeklieren schoon waren. Stadium 1.
Mijn tumor is langzaamgroeiend, niet gevoelig voor hormoontherapieën en ook ongevoelig voor de Herceptin-behandeling.
Eind 2003 bleek de kanker uitgezaaid te zijn in de botten van de rug: ribben, bekken, ruggewervel, staartbeentje en heupkoppen. Heb 9x een FEC-chemo in het ziekenhuis gehad en was daar hondsberoerd en doodziek van. Moest half jaar zonder hond bij mijn ouders wonen en daar verzorgd worden. Heb in februari 2004 trombose opgelopen in het rechterbeen. Ik heb hormoontherapieën Femara (niet werkend) en Megace 160 mg (half werkend) gehad. 31 augustus 2005 kreeg ik de verpletterende mededeling dat ik het eind van 2005 niet zou halen omdat de kanker uitgezaaid was naar de lever (75% verkankerd volgens bloedonderzoek; alle leverwaardes veel te hoog) en de lymfeklieren plus terug was in beide borsten. Ik ben toen alsnog gestart op 1 september 2005 met chemokuur Xeloda.

Chemokuur in tablettenvorm die je thuis ’s morgens en ’s avonds bij het eten inneemt gedurende 14 dagen en dan 1 week rust. Heb er 12 gehad. Laatste kuur eindigde op 8 juli 2006. Tijdens de Xeloda-kuur was ik gewoon thuis met mijn hond en kon dankzij de Thuiszorg thuis blijven wonen. Kon tijdens deze kuur ook veel meer zelf en zelfstandig dan bij de FEC, waaronder zelf auto rijden en zelf naar mijn paard.

Sinds 11 mei 2006 loop ik dus bij Auror Scalar Technology. Mijn specialist is op de hoogte en vindt mij zeer bijzonder.
Reden daarvoor is dat ik weinig bijwerkingen van de Xeloda ondervonden heb (ook voordat ik bij Auror Scalar Technology kwam).
Dat de Xeloda zeer goed aangeslagen is en over een langere tijd zijn Werk heeft gedaan. En goed !! Doch na de Xeloda blijft er voor mij in het reguliere circuit alleen chemo over; al het andere is uitgesloten in stadium 4. Met dank aan de Xeloda is de tumor marker gedaald van rond de 1200 eind augustus 2005 naar 111 na de 12de chemokuur.

Naast Goudwater ( Colloïdaal goud, Platina en colloïdaal zilver) gebruik ik Spirulina en Mariadistel capsules 500 mg als supplementen. Mariadistel gebruik ik sinds 1 augustus 2005 dagelijks 1 capsule. Mariadistel voor bescherming en verjonging van de lever (en galwegen)
.
De Spirulina gebruik ik dagelijks sinds eind april 2006 elke dag 1 of 2 tabletten. De Spirulina voor meer energie en ondersteunt ook de lever Tevens gebruik ik gebroken lijnzaad door de yoghurt elke ochtend sinds eindapril 2006. De lijnzaad voor bescherming bijwerkingen chemokuur waaronder bescherming maag- en darmwand, daardoor niet meer misselijk en dus geen extra medicijnen nodig. Ook voor goede stoelgang etc. Eenvoudig doch zeer werkzaam product. Naast de voorgeschreven medicijnen (acenocoumarol 1 mg, bondronat 50 mg en durogesic 25 ug).

Volgende resultaten:

Borstkanker:

Op 9 oktober 2006 had ik uitslag van mijn specialist i.v.m bloedprikken de week ervoor: ALLE leverwaardes waren mooi laag en stabiel laag.Tumor marker CA15-3 licht gestegen van 120 naar 135 punten gemeten over een periode van 7 weken. HB-gehalte op 8.3. Witte bloedplaatjes op 3.5 (lage kant; 7 weken terug waren ze 4.0). Specialist is hiermee tevreden en ik ook .

Trombose:

Mijn INR-waarde bloed dient tussen de 2.0 en 3.5 te zijn. De trombosedienst klaagt ach en wee dat mijn INR-waarden of stabiel rond 1.3 blijven schommelen, ondanks elke dag 3 of 4 tabletten acenocoumarol. Of dat als de INR-waarde eindelijk op niveau is, er binnen een week zo een hele punt (naar beneden) afwijking is. Hoe dat dan toch komt ? Ik slik elke dag braaf de voorgeschreven tabletten, dus daaraan kan het niet liggen. Ik vermoed dat omdat de elektromagnetische golven alles normaliseren, ze dit nu ook doen. De INR-waarde bij iemand die geen bloedverdunners slikt, ligt op 1.0.

Menstruatie:

Vroeger altijd onregelmatig, het bleef uit of om de 5 a 6 weken. Nu bij Auror Scalar Technology kan ik de klok erop gelijk zetten: elke 4 weken. Dan 5 dagen licht bloedverlies i.p.v zwaar bloedverlies.

Energie:

De behandeling bij Auror Scalar Technology heeft mij veel meer energie gegeven. Ik kan weer veel meer.

Werking:

De elektromagnetische golven werken bij mij zowel psychisch als lichamelijk. Na de 8ste behandeling ben ik milder geworden; zowel voor mezelf als voor mijn omgeving. En dat is nog steeds zo met up en downs.

Rond de 13e behandeling merkte ik dat ik vaker na bezoek aan Auror Scalar Technology last had van de botten, nieren, en de en lever.Op het moment dat ik er ben, is er weinig aan de hand. In de auto op de terugweg krijg ik het gedurende een uur gigantisch heet. Dat zakt daarna af naar “normale” temperaturen. Meestal ben ik dan de klos na 21 uur donderdagavond of de vrijdag en zaterdag die volgen. Veel drinken om van de pijn af te komen. Als de pijn ’s nachts niet weg is, drink ik ook ’s nachts water om de paar uur als ik toch naar de wc moet. De pijn in bijv. de lever houdt 4 dagen aan en is daarna weg. Als de pijn weg is, heb ik een soort van ‘opgeruimd’ gevoel van binnen o.a. in de botten. Heb nog geen scan of foto-sessie gehad, dus kan het niet bewijzen. Doch ik kan veel meer met mijn rug, waaronder zwaarder tuin werk, wei en stal uitmesten van een paard en de hoeven uitkrabben – staand, niet op een krukje – van een paard. Voel me ook sterker in de rug (lees: ruggewervel en het gebied eromheen).

Het allerbelangrijkste is:
In het ziekenhuis krijg ik te horen ‘u gaat dood, dit is het topje van de ijsberg’. Bij Auror Scalar technology krijg ik te horen ‘we hopen dat je nog wel 40 jaar mee kan’. Met andere woorden: ik heb weer hoop en vooral ZIN om te leven. Dat stralen mijn ogen en de rest van mijn lichaam ook uit. Ik heb weer kracht om verder te gaan; niets vind ik zo ontmoedigend als het ziekenhuis ……De sfeer bij Auror Scalar Technology is positief met over het algemeen positief ingestelde mensen. Dat helpt ook bij dit alles.

Met vriendelijke groet,
E. N te W