Ra ra hoe kan dat ?

Een drietal jaar geleden kreeg ik problemen met mijn schildklieren. Ze bleken te hard te werken, wat een beklemmend gevoel veroorzaakte rond de hartstreek bij fysieke inspanning zoals bij het sporten.

Met medicatie ( strumazol ) had ik echter weinig resultaat, wat ook in mijn bloed kon vastgesteld worden. Dit bleef dan zo een beetje aanmodderen tot we in het tijdschrift spiegelbeeld een artikel vonden van Jacob uit Eindhoven over Auror Scalar Technology. Dit ook maar eens geprobeerd, eerst om de twee weken een behandeling, dan om de drie weken en tenslotte om de anderhalve maand, tot mijn huisarts me voor routinecontrole een scanning liet maken van mijn schildklieren. Ik vertelde hem echter dat ik me best goed voelde maar een test kan ook geen kwaad.

Toen stelde de specialist tot zijn verbazing vast dat de opname van de stof die daarvoor eerst werd ingespoten zo goed als normaal was. Hij vroeg of ik nog medicatie nam. Ik zei “Neen”.. Na de bloedtest bleek inderdaad geen spoor van strumazol of iets anders te zijn. Onze huisarts is wel bezorgd om zijn patiënten, maar staat niet open voor alternatieve geneeswijzen en ik heb hem maar in de waan gelaten dat ik ook niet weet hoe dat is gekomen….

Dit is mijn verhaal,

Mark,
België