De Etmitis is een apparaat wat uw leefomgeving, woonomgeving harmoniseert.

Hallo,

Hier de Etmitis, ben veilig thuis geraakt. Men heeft mij snel snel in de gang aangesloten en op dit eigenste tijdstip krijg ik een mooie plaats op de kast, buiten bereik van nieuwsgierige kinderhandjes enz. Ik heb mijn diensten al bewezen. Mijn zoon trok aan mijn dochter haar haar, vrij hard. Mijn dochter begon niet te krijsen, werd niet kwaad, ze bewoog mee in de richting waarin mijn zoon trok en ze zei wel lichtjes geërgerd: M… dat mag niet he…. Mooi staaltje zelfbeheersing vond ik vanuit mijn bol perspectief. Mijn jongste dochter heeft nog mooi gespeeld: een nieuwe mijlpaal is bereikt: een speeltje pakken dat ergens in het park ligt en dan doorgeven van haar ene hand naar haar andere.

Mijn man en ik zijn aan de grote opruimschoonmaak begonnen. Voor mij is chaos een manier van zijn… Maar daar lijkt nu verandering in te komen… En mijn man houdt van orde, die is hier heel blij mee. Ik zit vol impulsieve initiatieven en heeft dan ook het voortouw genomen in zaterdagavondgroteschoonmaakactie, het lijkt op een emotionele opruim met daadkracht.

Mijn dochter en zoon zijn goed gaan slapen, mijn jongste dochter ook maar dat is blijkbaar altijd zo, en tot nu toe heb ik mijn zoon nog niet gehoord, en dat lijkt wel vaak anders te zijn. Benieuwd hoe de nacht nog zal verlopen.

Bolvormige groeten,

Bollie