augustus 2013

Ik heb er op dit moment veel baat bij, ik heb wat problemen met mijn schildklier en ik heb/had een grote ontsteking in mijn lies, deze is gisteren losgekomen (na tweemaal goudwater), heel vervelend, maar goed je moet erdoorheen. Mijn wisselende buien worden minder. Is voor mij heel vreemd want ik ben altijd een vrij opgewekt persoon haha, dus tja, wat zal ik ervan zeggen, je moet er hier kennelijk ook weer doorheen. Maar heb erbij wat hulp nodig, en goudwater voelt goed!

Verschillen:
voel mijn energie stromen in mijn handen (vingertoppen) en voeten (onderkant, haha heel apart).
conditie verbetert.
vroeger wakker.
meer bezig met mijn eigen energie en heling ipv buiten mezelf zoeken, energie wordt naar binnen gericht. Is ook echt nodig.
positiever, voel me lichter.
Zodra ik meer heb mail ik je.

Ik gebruik het goudwater gredrenkt met een doekje over mijn wondjes heen.
Groet,