Hoi Jacob

Ik werd in 1995 goed verkouden het liep uit op een flinke voorhoofdsholteontsteking, kreeg antibiotica kuren en neus druppels maar het hielp niet veel, bleef maar dokteren want ik haalde geen lucht en kon niets ruiken. Had last van barstende hoofdpijn en was het hele jaar door verkouden.

Tot ik in 1996 bij een K.N.O. arts kwam, die me doorstuurde voor een scan en dat zag er niet goed uit. het resultaat was dat mijn hele hoofd vol zat met vocht en ik met spoed geopereerd moest worden. Na de operatie heb ik maar 3 maanden kunnen ruiken en proeven, dus weer terug naar de K.N.O. arts, die vertelde me dat ik weer terug bij af was en weer een operatie moest ondergaan, ik vertelde hem dat ik dat niet wilde en ben op zoek gegaan naar andere mogelijkheden, die er naar zijn mening niet waren.

Het volgende wat ik toen heb geprobeerd zijn:
1) hormoonspuiten, dit hielp niets,
2) neus en bijholte spoelingen in het ziekenhuis dit was alleen maar pijnlijk en geen resultaat,
3) Iriscopist, acupunctuur en veel homeopathische tabletten heeft soms geholpen maar was niet blijvend,
4) alternatieve geneeskunde.

Heb me er toen maar bij neergelegd dat ik nooit meer zal kunnen ruiken en proeven. Maar nu 2003 heb ik iets anders gevonden? Kwam voor de eerste keer op 5 september 2003 in behandeling bij Jacob (Auror Scalar Technology). Na de eerste behandeling heb ik een nieuwe afspraak gemaakt en ging met een goed gevoel naar huis. Na de tweede behandeling merkte ik opeens dat ik af en toe weer iets kon ruiken maar eerst wel alleen vieze geuren. En nu na twee weken aan een stuk ruik ik nog steeds, is dat niet geweldig! De mensen om me heen kunnen het maar niet geloven.

Ik ben blij dat ik de goede stap heb durven te zetten en die gevonden heb en hoop nog lang te blijven ruiken en proeven want na 7 jaar gaat er voor mij een nieuwe wereld open. Geef dus de moed niet op en blijf er mee doorgaan het heeft mij al na 3 behandelingen geholpen maar ik blijf voorlopig komen want ik voel me er lichamelijk ook fantastisch bij.
Jacob, bedankt en tot de volgende keer.

Groetjes Jacqueline J te S