Dag Jacob,

Ik schrijf je om je te laten weten hoe dankbaar wij zijn, dat wij via mijn schoonzus in contact met je zijn gekomen.
Mijn man had jarenlang ( vanaf 1991) last van onder andere Posttraumatische dystrofie in hand, knieën en enkel, daardoor was hij chronisch pijn patiënt en zat hij in de elektrische rolstoel, amputatie was hem geadviseerd, wat hij weigerde in de hoop dat.. en toen kwamen we bij jou..

In 2009 is mijn man met je behandeling begonnen, na de 1e keer al voelde hij verlichting van de pijn, na een aantal maanden, zag je hem met sprongen vooruitgaan, in 2010 ging het zo goed dat hij alleen nog krukken gebruikte op lange afstanden.

Nu maart 2012 gaat het nog steeds zo goed!Dit mede doordat hij regelmatig door je wordt behandeld, hij heeft nu een
moestuin als een soort fysiotherapie en wij kunnen weer samen, hand in hand wandelen, naast elkaar ziten in de bioscoop en reizen! Een nieuw leven zonder rolstoel!

In september 2011 kreeg ik zelf verschillende klachten, pijn in botten, lusteloosheid, intense moeheid, concentratie stoornis.Na vele malen bloedprikken, foto’s en scans, kreeg ik te horen dat ik een lactose allergie en een burnout had, ik kreeg staal tabletten en vloeibare vitamine d, wat echt niet hielp, en toen belde ik jouw, had ik dat maar eerder gedaan…

Na 3 dagen voelde ik al verbetering niet alleen in pijn, maar de moeheid verdween, had weer de zin om dingen aan te pakken, een gevoel van “lente” en geluk in mijzelf, de rolluiken waren ineens opgetrokken ik kon de wereld weer aan!

Nu ben ik helemaal opgeknapt dankzij je producten,
-colloïdaal goud, platina en zilver
-Ormus (White PowderGold)
-Vitality gold formula
en ben weer aan het werk.

Ik heb mezelf beloofd om deze producten te blijven gebruiken, ik weet nu hoe een leven “zonder” en “met” producten voelt…. , een wereld van verschil.

Dank Jacob, voor al je advies en warme gastvrijheid, maar ook voor je inzet om de resonantietherapie voort te zetten.

Hartelijke groet en tot gauw!

AH in DH