Hoi Jacob

Ik kom al 4 jaar bij Jacob, ivm met mijn ziekte MS. Ik was zeer slecht ter been, altijd erg moe, pijnlijke benen enz. enz.
De typische MS klachten.

Al na enkele bezoeken ging ik beter lopen, verdween de vermoeidheid grotendeels en namen alle klachten af.

Ik heb niet de verwachting dat mijn MS zal verdwijnen, dat is simpelweg onmogelijk. wel ben ik duidelijk erg beter geworden. Dat is ook hetgeen wat mij door Jacob steeds is gezegd. ” Je zult veel beter worden”.

Zijn drankjes heb ik wel eens geprobeerd, en van één kreeg ik inderdaad
meer energie. Enkele anderen hadden geen effect en neem ik dus niet
meer. Dit wordt ook gewoon geaccepteerd.

Tijdens de “behandeling”zit je daar met de andere mensen te praten, en
je hoor vaak verbazingwekkende verhalen. Mensen voelen zich veel fitter, tumoren slinken, sommige mensen hadden een paar jaar geleden nog maar kort te leven maar zijn er nog steeds! Snappen doe ik het niet, ik vindt het allemaal heel wazig, maar het werk wel!

Tegenwoordig ga ik één keer per 3 weken, en ik voel me er goed bij.
En die € 38,00 die het kost heb ik er graag voor over.

P.s. ik heb Jacob nog nooit aan iemand horen zeggen dat hij of zij geen chemo’s moet volgen of niet naar de reguliere artsen moet gaan.
Sterker nog, hij is altijd erg geïnteresseerd als iemand verteld dat ze weer voor controle zijn geweest, en wat er door de arts is gezegd.

Met vriendelijke groet

Dhr M de Beer