Een aantal jaren was ik in het bezit van het visitekaartje van Auror Scalar Technology. Voor het geval ik eens erg ziek zou worden.

Half januari stond ik op met spierpijn in armen en benen, die per dag verergerde. Zitten-staan werd steeds pijnlijker totdat ik uiteindelijk bijna niet meer kon lopen. In april vertelde de reumatoloog dat ik spierreuma had en dat kans op genezing 2 tot 3 jaar kon duren. Spierreuma is pijn en stijfheid in de spieren. Om die tijd te overbruggen helpt alleen prednison als klachtbestrijder. Van dit product ben ik geen voorstander gezien de bijwerkingen. Ik ben het wel gaan gebruiken en voelde verlichting van de klachten. Opdracht was om de prednison volgens een schema af te bouwen.

Eind augustus ben ik dankzij het zetje van een goede vriend naar Jacob gegaan, met het doel dit te gebruiken bij de afbouw van de prednison. De eerste keer overweldigde de straling mij; het leek zelfs of ik al wat meer ruimte kreeg in die stijve spieren. Na 9 keer kon ik dit beamen.

Nadat ik half oktober een energy-lamp (Etmitis) bij mij thuis had aangesloten, voelde ik gelijk de stress wegzakken. Het leek wel alsof de behandelingen hierna een dubbele werking kregen. Na 12 keer voelde ik extra energie terugkomen in mijn lichaam en na de 17e keer voelde ik duidelijke verlichting in mijn schouders.

Op 5 januari, tijdens het controle-bezoek aan de reumatoloog, bleek dat de ontstekingswaarde in mijn bloed normaal was; de reuma was “weg”. De pijn en de stijfheid die ik nu nog voel, zijn de naweeën van de reuma.

De enige manier die ik kan bedenken voor deze snelle en onverwachte genezing is de resonantie-therapie die ik bij Jacob heb gevolgd. Nog een paar keer en dan zou ik weer gezond en vol energie verder kunnen.

Jacob, bedankt!

W. M