Vorig jaar augustus 2002 kwam ik voor de eerste keer in de praktijk van Jacob. Ik las hierover in een advertentie in Spiegelbeeld. Ik dacht toen: Dit moet mijn redding zijn !!

Ik ben momenteel 40 jaar en mijn hele leven was ik chronisch moe en erg zwak (met o.a. candida en M.E.). Ik heb 20 jaar gewerkt als onderwijzeres, ik was natuurlijk al jaren chronisch opgebrand.

Enkele jaren geleden ben ik volledig ingestort en heb ik noodgedwongen mijn baan op moeten zeggen. Nadien verliep de weg naar genezing zeer moeizaam. Ik had het hele alternatieve circuit al jarenlang bezocht maar niets hielp.

In juli 2000 werd ik gebeten door een besmette teek en na een bloedonderzoek bleek ik dat besmet was met het lyme virus. Toen was ik radeloos ! Ik las iets van Jacob en heb toen een afspraak gemaakt.

De eerste 5 a 6 behandelingen begon mijn lichaam schoon te maken daarna voelde ik me al energieker.
Na +/- 15 behandelingen voelde ik me een ander mens, energieker en gezonder !!
Na +/- 20 behandelingen voelde ik me een ander mens, vol energie en optimisme.

Daarna moest ik terug naar het ziekenhuis voor een bloed- en hersenonderzoek. Ongelooflijk maar waar, er waren geen sporen van Lyme mee te ontdekken. Na +/- 1 jaar genezen van M.E. (chronische vermoeidheid), candida, diverse trauma’s en de ziekte van Lyme.

Ik ben blij dat Jacob op mijn pad gekomen is. Ik ben hem heel dankbaar !