24-8-2006

Bij onze dochter werd op de leeftijd van 7 maanden geconstateerd dat ze een allergie heeft voor kippenei. De allergie uitte zich m.n in het zich onwel voelen, braken en zwelling in het gelaat en van de ledematen. Na bloed controle werd duidelijk dat ze in een klasse 3 allergie zat (klasse 5 is de hoogste categorie).
Zelfs het binnen krijgen van een spoortje van kippenei bracht al een reactie teweeg van roodheid en zwelling in het gelaat.
De voorspelling door de kinderarts was, dat ze er overheen kon groeien bij de leeftijd van 7 á 8 jaar. Ze kon de allergie echter ook haar hele leven houden.
Nu blijkt na reeds 5 jaar dat zij er overheen is gegroeid. Wij zijn er van overtuigd dat de 7 behandelingen bij Jacob een belangrijke bijdrage hieraan hebben geleverd.
Een wereld gaat voor haar open wat voedingsproducten betreft. En wij hoeven niet meer ongerust te zijn dat ze op de eerste hulp zal belanden van het ziekenhuis, mocht ze toch een product dat kippenei bevat binnenkrijgen. Wat overigens niet meer is voorgevallen na die allereerste opname toen ze nog een baby was.

M. en C. T te O.