Beste Jacob,

Met deze brief wil ik jou bedanken voor alles wat jij voor mij hebt kunnen doen. Ik had belangstelling voor jouw therapie en vroeg wat jij kon betekenen voor mijn zere schouder. Na een korte behandeling voelde ik direct verbetering. Ik besloot door te gaan. Alleen wat ik nooit gedacht had was: je maakte meer los dan alleen mijn zere schouder. De allergieën, vermoeidheid, regelmatige verkoudheden en de emotionele kant bleven bij mij niet ongemoeid, alles maar dan ook alles kwam los. Ik ben toen door een moeilijke periode van mijn leven gegaan. Kwam huilend en ziek bij je, jij wist raad met jouw woorden, jouw therapie en ik kon aardig opgeknapt naar huis terug keren. En vandaag kan ik weer zeggen ,”het is weer fijn”, ik voel me weer goed. De pijn in mijn schouders is zo goed als weg, de vermoeidheid en allergieën zijn weg. Ik kan weer voor me zelf opkomen en weer voor mij zelf zorgen.

Dank je wel.Mirjam van T