Hoi Jacob

Je vroeg me om een verhaaltje. Hierbij dus.
Sinds vorig jaar september had ik last van kapotte billen. Het zou om een schimmelinfectie gaan. Dit werd zo erg dat ik verband moest gaan dragen om de boel niet te bevuilen. Hiervoor ben ik naar de huisarts gegaan die me hormoonzalf voorschreef. Dit hielp niet afdoende. (ik heb heel weinig met de reguliere medicijnen). Ik heb drie verschillende hormoonzalven gehad, maar zonder echt resultaat. Hierop werd ik doorgestuurd naar de dermatoloog waarvoor ik een afspraak had staan. Toen echter kwam ik aan het adres van jouw praktijk. Vanaf februari dit jaar ben ik wekelijks bij jou onder behandeling. De eerste week al waren mijn billen droog. Na een aantal weken was het helemaal genezen.
Inmiddels heb ik verschillende mensen het advies gegeven ook eens met resonantietherapie aan de slag te gaan.

Groetjes
C van H