Goudwater, Colloïdaal goud met platina, zilver en Indium.

2-2-2015

Goeden dag,
Graag wilde ik vermelden wat ik ervaar sinds ik dit drankje neem.
Zeer pijnlijke opgezette benen: volledig verdwenen, ontspannen zelfs na dag staand werk.
Einde vd dag doodmoe, ik werk 40 uur en huishouden komt er nog bij, door alle drukte elke dag,ong.5-6 uur slaap:
Moeheid verdwenen, zeer actief!

Concentratie is super, geheugen top, niets is teveel ( kan de hele wereld aan), scherper zien, had bijna altijd ’s avonds branderige ogen, rood, ook geen last meer van.
Ik wilde voor de zoveelste keer stoppen met roken, is niet gelukt: voor de kerst weer poging…en ik rook nu niet meer, toch geprobeert 1 te roken, maar lijkt wel vergif als ik inhaleer, misselijk na een paar trekjes! bijna geen behoefte meer aan.
Ik ben zoals u leest, zeeeer tevreden
( alleen beetje prijzig, jammer)

Mijn 2 zwagers hebben dit produkt nu ook gebruikt( vandaar de extra grote bestelling) …zijn ook zeeer tevreden en 1 zwager is al een gedreven sporter die speciale dieeten volgt, zelfs hij voelt zich anders en verbetert zal ik maar zeggen!
Dit is een TOP produkt en hoop dat het ook te koop blijft!!!!

Hartelijk dank for saving my life

Achtergrondinformatie bij “Goudwater opgezette benen, concentratie, geheugen, gezichtsvermogen, gestopt met roken”: