Lever kanker

hallo lieve mensen

Jacob vroeg aan mij om wat op papier te zetten o, sorry ik ben j. l….. uit santpoort en ben ongeveer 1en half jaar by de club Auror Scalar Technology in Veldhoven eerst dacht ik moet dat nu ? Maar dan ga je na denken,dat doet zeer hoor. Het begon zo, ik was zo geel als een kanarie was heel suf en eten smaakte niet . Was niet voor uit te branden dacht echt als het zo moet, laat my maar inslapen, vind er zo geen moer aan, maar wat geschieden ik begon op te knappen en begon weer naar buiten te gaan en ging zelf weer eten te maken en op te eten het levens peil begon weer toe te nemen . Ging mijn honden weer ophalen was de koning te rijk. Alles zelf weer doen het maakt niet uit hoe lang je er over doet.
Niemand verwacht dat je levenspeil omhoog gaat. Iedereen dacht het is gebeurt met ome J…… Maar dat pakte anders uit het gaat nu heel goed met me. De resonantie therapie bij Auror Scalar Technology heeft mij er weer bovenop geholpen. Ik ben bly dat ik Veldhoven gevonden heb want ik weet byna zeker dat ik anders de pyp al uit was. Heb ik al verteld dat ik kanker by de lever had? In het ziekenhuis konden ze niet weg halen, dus dan naar plan b en dat zyn de jongens uit Veldhoven jacob en erik bedankt en lieve mensen vandaag is het heden morgen is de toekomst gisteren is het verleden dus leef vandaag.

Warme groet van J….