Ormus/ White Powder Gold

Goedendag,

Een maand of 7 geleden ben ik colloïdaal goud gaan gebruiken, en dit heeft veel veranderd bij mij.

Sinds mijn jeugd ben ik hyper sensitief. Als ik bij andere mensen in de buurt was gingen er voortdurend alarmbellen in m’n hoofd af. Hierdoor werd ik overactief en blijkbaar was het moeilijk te behandelen. Later heb ik deze alarmbellen leren te onderdrukken, alleen is dit vermoeiend en ook beklemmend. Op mijn werk zijn veel vergaderingen met veel mensen, en dat is extra vermoeiend. Ook spelen onbewuste angsten voor andere mensen een rol.

Op internet las ik over colloïdaal goud en de heilzame werking. Ik vond vele verhalen die zo positief waren dat het moeilijk te geloven is. Toch heb ik het geprobeerd.
De dag dat ik met colloïdaal goud begon (gewoon ’s ochtends 15 druppeltjes) zal ik niet snel vergeten. In de middag merkte ik op dat mijn hoofd rustig was in het bijzijn van andere mensen. Dat was voor mij een openbaring dat zoiets mogelijk is! Ik kon ook rustiger denken. Eigenlijk het denken is hetzelfde, alleen alle externe invloeden (angsten en zo) zitten niet meer in de weg. Het soort werk wat ik nu doe had ik zonder dit middel niet kunnen doen.

Ondertussen ben ik overgestapt op colloïdaal goud, platina en zilver, met hetzelfde resultaat.

Ik geef het inmiddels ook aan mijn zoontje van 5 jaar, want die had last van depressieve buien, faalangst, concentratieproblemen, hyperactiviteit en veel problemen op school. Vanaf de dag dat hij de druppels kreeg (10 druppels ’s ochtends) zit hij goed in z’n vel. De schooljuf vertelde dat ze er niks van snapte maar dat hij ineens normaal meedeed in de klas. Hij heeft nu slechts zo’n eenmaal per week een dip, terwijl dat voorheen dagelijks voorkwam. Ook zijn faalangst is zoveel minder dat het nauwelijks meer opvalt. Het is absoluut geen drogerend middel want hij nu een normaal actief en blij kind.

We zijn vorige week tijdelijk gestopt met het geven van druppels aan ons zoontje vanwege onderzoeken die eraan komen. De dag na het stoppen was het oude gedrag weer helemaal terug. Na de onderzoeken geven we hem zo snel mogelijk weer de druppeltjes.

Laatst had iemand over mogelijke bij-effecten van colloïdaal goud, maar dat is pas bij de hoge doseringen die gebruikt worden in de reguliere geneeskunde voor de behandeling van reuma (doorgaans 50 mg per behandeling). De lichte dosering die mijn zoon en ik gebruiken heeft alleen invloed op de psyche.

Ondertussen heb ik gelezen dat deze werking al eeuwenoud beschreven is en niet bepaald nieuw.

Hopelijk hebben andere mensen er ook baat bij.

G J uit Eindhoven