beste Jacob

Het effect van het goudwater begint te komen, mindere angstige gevoelens en de levenslust schiet omhoog.
Tot nu toe ben ik blij dat ik dat ontdekt heb en gekocht heb.

Angsten iedereen kent ze, maar als het zover gaat dat je niets meer durft te doen, dan heb je echt geen leven meer. Veertien jaar heb ik hiermee rondgelopen, verschillende medicijnen geslikt waaronder zelfs prozac, maar het hielp allemaal maar tijdelijk, waardoor je steeds dieper in het dal zakt, gevolg angst. Het werd zo erg dat ik zelfs niet meer naar buiten durfde, niet naar de winkel, nooit eens op bezoek gaan, geen gezellige dingen met je gezin doen, niets meer, alles is afgelopen. Alleen binnen in je eigen huis en het liefst in bed. Je zag je gezin ongelukkig worden in deze situatie, zelfs met bezoek van mijn eigen familie raakte ik helemaal in paniek, begon te trillen, bibberen en te huilen. Alles liep zo uit de hand dat ik geprobeerd heb zelfmoord te plegen, gelukkig is dit mislukt.

Nu na een tijd bij Jacob in behandeling te zijn geweest durf ik alles weer. Dankzij Jacob leef ik weer en niet alleen ik maar ook mijn man en kinderen leven weer. Jacob heel erg bedankt.

Mrjan B te H