Dag Jacob,

Zoals beloofd, een reactie op de anti pijn zalf.

Op het moment dat ik bij jou buitenging had ik bijna geen pijn meer, ik schrijf dit niet alleen toe aan deze zalf, de behandeling had me al heel goed gedaan.

Op weg naar huis kreeg ik een bericht dat mijn schoondochter opgenomen was, ik heb direct voorgesteld om op mijn 3 kleinkinderen te passen. Nadien zijn we samen naar het ziekenhuis gereden. Een van mijn kleinkinderen, 12 jaar had bij het buitenkomen hoofdpijn. Direct heb ik de zalf aangeboden en verder niets gezegd. Als we terug thuis waren vroeg ik hoe het met de hoofdpijn was. Hoofdpijn ??? was haar antwoord. Prachtig toch, dat het zo snel werkt dat ze vergeten was dat ze hoofdpijn had.

De zalf werkt heel goed; toch gebruik ik het alleen als ik ergens naar toe ga. Het is omdat ik over mijn grenzen ga als ik de pijn bijna niet meer voel. Als ik na een aantal uren terug thuis ben is de zalf uitgewerkt en heb ik terug pijn, mijn lichaam heeft na die inspanning extra tijd nodig om te recupereren.

Toch ben ik heel blij dat ik ze kan gebruiken ols ik ze nodig heb. Mijn spieren en cellen hebben wat meer tijd nodig om geheelt te worden en ik wil met respect voor mijn lichaam dat ook respecteren en ze de tijd geven.

Vriendelijke groeten en Vrede, Licht en alle goeds,
Suzanna