Goedendag mijnheer

Mijn ervaringen met Energy healing zijn erg positief,
Ik heb colitus ulcerosa, onder behandeling bij specialist geweest, moest veel medicijnen gebruiken en moest er maar mee leren leven en eventueel afgekeurd worden om te werken (was ook heel moe door de ziekte).

Ik was pas 50 jaar, wilde dat niet, ben gaan zoeken. Vroeger ooit stroomtherapie voor geschreven gehad door mijn eigen huisarts tegen gordelroos, want die gaf ook aan dat door stroomprikkels je eigen lichaam actiever wordt en “fouten”probeert sneller te herstellen.

Toen ik de advertentie van Auror Scalar technologie zag ben ik er naar toe gegaan, in het begin iedere week , daarna om de 2 weken en nu sinds een jaar of 5 (kom er al 9 jaar) om de 4 weken. Grotere tussenposen gaat niet, dan gaat het weer slechter met me. De kosten van € 38,00 neem ik voor lief, want ik functioneer nu weer normaal, werk zelfs vrij veel. Het eigenlijk belachelijk dat de verzekering dit niet vergoed. In het begin bij de specialist kostte ik honderden euro’s per maand voor bezoeken en medicijnen en nu kom ik al 4,5 jaar niet meer in het ziekenhuis omdat alles goed gaat.

Met vriendelijke groet,

Dhr t te P