De vermoeidheid begon ongeveer 2 1/2 jaar geleden vrij ernstig te worden. Na een nachtrust van 12 uur voelde ik mij nog moe. Na enkele maanden was het zelfs zo erg, dat als ik s’ morgens opstond, ging ik ontbijten en daarna weer slapen. Dit zorgde ervoor dat ik januari 2001 op 28 jarige leeftijd 100% arbeidsongeschikt werd. Ik kwam in een isolement terecht.

Ik belde Jacob op en viel figuurlijk gezegd van mijn stoel, wat me verbaasde was dat ik al snel voor een behandeling terecht kon. Overal heb je immers wachtlijsten?! Na de eerste behandeling voelde ik mij een uur goed en energiek. En ja hoor na dat uurtje kreeg ik last van extreme vermoeidheid. Ik dacht nog: Als ik dit iedere behandeling zal meemaken, weet ik niet of ik dit wel lang zal volhouden. Toch maar weer gegaan voor een behandeling.

Naarmate ik iedere twee weken voor de behandeling kwam, boekte ik vooruitgang. Het ging zelfs zo goed dat ik in oktober 2001 al weer fulltime ging werken. Ik ben er dan ook van overtuigd dat ik zonder de behandelingen van Jacob niet op zo’n goede en in een voor mij goed tempo hersteld was. Mijn energie is weer terug!!!

Ik kan weer leuke dingen ondernemen en veel langer dan eerst.

J.H. te A.