Ormus/ White Powder Gold

17-5-2016

Ik nam dit tegelijk met Ormus (White Powder Gold). Ik nam het ’s ochtends voor het ontbijt of bij aanvang op werk. Op de dagen dat ik het nam ervoer ik lichtelijk meer rust en was ik meer ‘self-centered’. Ik vond het moeilijk om te zeggen of dit voor mij een placebo effect was. Hoe dan ook, ik voelde me over het algemeen goed en was op die dagen redelijk goed stress bestendig. Omdat ik het combineerde met Ormus weet ik niet of er sprake is van synergie of dat de effecten door het product individueel aanwezig waren.

Ormus
Van dit product merk ik wel de effecten, zeker bij een wat hogere dosis (10 druppels en meer). Ik kan deze effecten enkel in relatie tot mijn geest en het spirituele omschrijven. Wanneer ik Ormus neem zijn er een paar chakra’s die ik vanaf ongeveer 10 minuten na inname zeer aanwezig of actief voel:
1. Kruinchakra; deze lijkt heel actief te worden als ik mij maar heel even op het huidige moment focus (dus afstand neem van mijn gedachten). Het voelt alsof er energie vanuit het universum via die chakra naar binnen stroomt of juist andersom.
2. Derde oog / voorhoofd; ook hier voel ik een aanwezige energie. Alsof hij meer geactiveerd wordt. Ik voel deze heel aanwezig tegelijk met mijn kruin.
3. Midden van mijn handen; alsof hier energie uit stroomt. Vooral in mijn linkerhand voel ik dit heel goed.
4. Hartchakra; deze voel ik in lichtere mate maar voel ik enorm goed als ik liefdevolle gedachten denk of liefdevolle affirmaties herhaal.
Mijn connectie met mijn ademhaling ervaar ik veel intenser als ik mij er op focus. Ik voel me enorm blij tijdens de voelbare effecten van Ormus. Ik voel me blijer en vrijer en zelfverzekerder. Ik begrijp spirituele materie die ik lees beter en ik voel de boodschap ervan ook meer. Ik ben bezig met ‘Een cursus in wonderen’. Het lijkt alsof ik de essentie van het boek veel duidelijker begrijp. Ik heb nu vaak en ‘AHA!’ moment dat het op zijn plek valt.
Bij dit product voel ik dat het geen placebo is of kan zijn omdat ik ervaar dat het iets met mijn energie doet, anders dan dat ik mijn aandacht richt op bepaalde chakra’s. Muziek met veel gevoel ervaar ik intenser en waardeer ik meer na inname van Ormus. Zoals tijdens het schrijven van deze review klinkt klassieke muziek, wat ik zelden luister, veel intenser en lijk ik meer te voelen en te waarderen.
Oude symptomen in mijn gedrag zijn wel weer naar boven gekomen. (tijdelijk) Zoals roken wat ik eerder 1x in de week deed bij gezelligheid, heb ik nu ineens wat vaker behoefte aan. Terwijl ik al een tijdje 1x per week rook en dit goed onder controle had.
Ik hoop dat dit voor een review niet te ‘zweverig’ overkomt, maar ik kan het niet anders omschrijven dan hierboven.

Heeft u overigens nog meer tips om de werking en de effecten van Ormus te verbeteren in relatie tot mijn voeding, meditatie of sport?

Met vriendelijke groet,