Ormus/ White Powder Gold

CVS, ME, Chronische pijnlijke spieren, Ormus/White Powder Gold

Beste Jacob,

Dank voor je bericht.

Wat betreft de middelen: over de Procaine kan ik nog niet veel zeggen. Ik heb begrepen dat dit product langdurig moet worden gebruikt voor resultaten zichtbaar worden.

De Ormus is wel indrukwekkend.
Ik ben bijna 13 jaar ernstig ziek (CVS volgens het ziekenhuis) en heb in die jaren, na een lange reeks dokters, genezers, helderzienden en wondermiddeltjes geleerd dat het probleem spiritueel/energetisch is. Mijn leven was teruggebracht to slapen/eten/mediteren.

Al na enkele dagen merkte ik dat de meditatie na inname van de Ormus, veel makkelijker werd. Een merkwaardige innerlijke rust en ruimte ontstonden moeteloos en vrijwel direct, waar ik anders een half uur lang nodig had om een beetje in die toestand te raken. Het is alsof er meer licht is, meer innerlijke vitaliteit.

Eén van de symptomen van mijn “ziekte” is wegkwijnende en chronisch pijnlijke spieren. Ik heb sinds kort het gevoel dat dit ‘wegkwijnen’ gestopt is en er van binnen uit weer leven in mijn spieren en gewrichten komt. Uiterlijk is dat nog niet zichtbaar en de pijnen blijven, maar het “fatale” afsterven is zeker gestopt.

Wat mij fascineert is dat ik na inname van de ormus in staat ben om te volgen hoe die zich in mijn lichaam verspreid. Dat klinkt wellicht belachelijk, maar toch kan ik dit met zekerheid zeggen.

Met vriendelijke groet,
B te B