Geachte lezer, beste Jacob

In juni 2002 werd er bij mij borstkanker geconstateerd. Na een borstamputatie, chemo’s en bestralingen heb ik met de rugspiermethode weer een nieuwe borst laten construeren.

Helaas sloeg het noodlot in mei 2007 weer toe de diagnose: beenmergkanker. Na maanden van grote onzekerheid en de nodige bloedtransfusies heb ik samen met mijn oncoloog besloten om weer chemo’s te nemen. Deze lichte chemo’s (1/4 van de normale hoeveelheid) sloegen aan en de bloedwaardes begonnen langzaam beter te worden.

Na de tweede “lichte”chemo ben ik bij Jacob terecht gekomen.na enige scepsis doorgezet en via het ziekenhuis de bloedwaardes laten controleren.
De oncoloog stond versteld van de zeer positieve ontwikkelingen en heeft besloten om geen zware chemo’s te geven (dit was hij wel van plan).

Het is nu april 2008 en de volgende afspraak met mijn oncoloog is over 3 maanden.

Mijn man heeft mij altijd begeleid en heeft alle sessies bij Jacob samen met mij op de bank meegemaakt. Buiten het feit dat dit voor mij een grote steun was ging mijn man zich veel beter voelen. We waren allebei ook enorm onder de indruk van de vele positieve verhalen van de mensen die wij op donderdag en zaterdag op de bank spraken.

Beste Jacob..ga zo door en bedankt!

Kl & H