Goudwater, Colloïdaal goud met platina, zilver en Indium.

Beste Jacob, november 2013

Neem nu twee dagen het 5 mg goudwater en de 3 druppels Ormus White Powder Gold, en voer dit langzaam op, ik was na de hartritme stoornis nogal moe dat is nu weg.

Ben ook helder in mijn hoofd, ben benieuwd hoe het over 1 week is, ben zeer gevoelig. Toen de flesjes binnen kwamen heb ik ze afzonderlijk vast gehouden en voel de energie deze is zo mooi zacht en een zacht kleuren palet bij het goud water. Ben erg enthousiast hierover. Denk erover om in het nieuwe jaar naar je toe te komen.

Heb ook IGM en IGA deficiëntie +thalassemie dus gevoelig voor allergieën en een lage HB, heb nu ook vit B12 in hoge dosering en daardoor is nu mijn Hb omhoog gegaan van 6.9 naar 7.6 en daar ben ik heel blij mee, is wat ik nu gebruik voldoende om dit ook aan te pakken. Nog een andere vraag ik laat nu 20 minuten zitten tussen goudwater en Ormus is dat oke?

Warme groeten,