Chronische vermoeidheid (CVS/ ME) hernia, schimmels, parasieten, osteoporose, gewrichtspijnen, antidepressiva, morfine etc.

Beste Jacob juni 2007

Vier maanden geleden had ik de eerste afspraak bij jou. Ik had toen een waslijst aan klachten maar de hoofdreden dat ik bij jou kwam was dat ik al jaren last had van vermoeidheid. Als ik terugkijk denk ik al zeker 20 jaar. Wisselend van redelijk tot extreme uitputting en tot niets meer in staat. Doordat ik geen goede basis conditie had kwamen er in de loop der jaren steeds meer klachten bij. Onder andere een slechte werking van het endocriene stelsel met alle gevolgen van dien, osteoporose, allergieën, schimmels, parasieten, rug- en bekkenklachten, spier- en gewrichtspijn, maagklachten, wisselende stemmingen.

In november vorig jaar liep ik een hernia op. Toen dit in januari nog steeds niet naar tevredenheid genezen was werd ik wanhopig. Ik vertelde de huisarts dat ik het nu echt niet meer wist. Mij werd geadviseerd te overwegen om anti-depressiva te nemen.. Dat was de laatste druppel. Ik werd zo hopeloos van alle klachten en kon na een maand morfine weer aan de volgende “pillen”. Omdat ik steeds ben blijven vechten ging ik op internet zoeken. In plaats van informatie over anti-depressiva kwam ik op de site van NGC Energy Healing terecht. Ik wist dat ik goed zat en werd zogezegd naar Veldhoven toe gesleept.

Toen ik de eerste keer bij NGC Energy Healing kwam voelde ik al bij binnenkomst een positieve energie. Het vertrouwen in de behandelingen heb vanaf het begin gehad. Ik voelde me direct al tijdens de eerste behandeling goed. Van de hernia voelde ik tijdens de behandeling geen pijn terwijl die anders altijd aanwezig was. Na de eerste behandelingen, ik kwam 1 keer per week, kreeg ik steeds meer energie. Dit energie niveau hield eerst 2 dagen aan maar die tijd werd steeds langer. Maar werd ook afgewisseld met dagen waarop ik alleen maar op bed kon liggen van vermoeidheid. Ik wist dat het er ook bij hoorde en reacties waren op de behandelingen, er was iets in gang gezet.

Tijdens de behandelingen voelde ik mij vrolijk en opgewekt. Het was alsof ik iedere week naar een feestje ging. Had ik eerst moeite om de dag vol te kunnen maken op het werk, nu hou ik energie over. Ik was in staat het hele huis in 1 dag schoon te maken. Ramen binnen, buiten, Kastje binnen en van buiten etc. Dit had ik mijn hele leven nog niet gekund!!
Jacob: bedankt voor alles!

Liefs A