Scala Probe

Resonantie/frequentie apparaat

Betere plantengroei middel, apparaat Etmitis

Ik zelf ben begin november weer gestart met een aantal behandelingen ivm artrose-klachten in de nek en gewrichten van handen en knieën en het feit dat mijn weerstand onder de maat is.

In het begin kwam ik elke week en heb na 4 weken besloten om een ScalaProbe aan te schaffen voor thuis i.v.m mijn PDS (prikkelende darm syndroom). Ook het goudwater en de crème ben ik gaan gebruiken. Ik ben nu 2 maanden verder en kan zeggen dat ik me erg goed voel. Ik heb meer energie en zit beter in mijn vel. Ik heb meer zin in alles en mijn klachten zijn verminderd. Ik word niet meer dagelijks overvallen door koliek aanvallen en dat geeft rust en vertrouwen dat het lijf weer goed werkt.

Ook hebben we de Etmitis aangeschaft, we slapen prima de planten doen het goed en de sfeer voelt rustig en fijn aan in huis.
We overwegen zelfs om de ScalaProbe mee op vakantie te nemen als we er met de caravan op uit gaan dit jaar. Dat zegt wel genoeg hoe blij we ermee zijn.

De behandelingen kan ik nu weer afbouwen maar ik blijf wel structureel 1x in de maand komen als het zo goed blijft gaan. Ik noem het maar een onderhoudsbeurt voor het lichaam.

Ik hou je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Vriendelijke groet
Gosé